perjantai 30. joulukuuta 2011

Vuosi 2011

Tänä vuonna on sattunut ja tapahtunut..

Vuoden kohokohdat

Alkuvuodesta saatu tieto että pääsin haluamaani maisteriohjelmaan, valmistuminen yliopistosta heinäkuussa, Lontooseen muutto syyskuussa, reilireissu ja hieno kesä. 
 

Vuoden surut

Tämä vuosi oli täynnä iloa, mutta niin myös surua täynnä. Jouduttiin sanomaat hyvästit kolmelle tärkeälle karvaiselle perheenjäsenelle. Kaksi niistä otettiin pois meidän keskuudesta ihan liian aikaisin.
Onneksi kuitenkaan niitä rakkaita muistoja ei kukaan voi ottaa pois, ja niitä vaalin ikuisesti.  
Vaikka vieläkin on ikävä.

 
Vuoden reissut
Reissailtua tuli tänä vuonna paljon - kiitos reilimatkan. Kaikki reissut painoittuivat kyllä vuoden ekalla puoliskolle joten syksyllä olin jo unohtanut kuinka paljon sitä tuli matkustettua.
Reissut tehtiin Venäjälle, Ranskaan, Hollantiin, Saksaan, Tsekkiin, Puolaan, Liettuaan, Latviaan, Viroon ja Ruotsiin. Mukana oli kuusi eri maata jossa en ollut koskaa aikaisemmin käynyt.Sitten tuli tietysti matkustettua Suomi- Britti väliä melko säännöllisesti.

Parhaat arjen hetket


Kahvittelut kavereiden kanssa Aberdeenissä, myöhäiset pänttäykset kirjastossa toisiamme tsempaten, pyjamapäivä lopputyön palautuksen jälkeen, juoksukilpailuun treenaaminen, kesän rennot aamut, opiskeluryhmän tapaamiset Lontoossa, onnistumisen hetket opiskeluiden parissa, perheen kanssa vietetyt loman hetket, Suomessa vietetty kesä...
Mitä jäi mieleen vuodesta 2011? 

Vuosi 2011 jäi mieleen vuotena jolloin koettiin ylä-ja alamäkiä. Suurimmat saavutukset kuten valmistuminen ja haluamaani maisterikoulutusohjelmaan pääseminen olivat mieleenpainuvia juttuja. Samoin niin ikimuistoinen reilireissu kuin ensimmäinen reissu Pietariin (ja ei varmasti viimeinen). Lontoosta tuntuu että olen vihdoin löytänyt SEN kaupungin jossa voisin kuvitella pysyväni myös tulevaisuudessa.
Vuosi 2011 oli muutosten vuosi, niin hyvässä kuin pahassa. Useimmiten ne muutokset olivat onneksi hyviä.

Mitä toiveita ensi vuodelle?

Ensi vuodelta toivon onnea, rakkautta ja terveyttä - niin itsellenkin kuin niille rakkaimmillekin. Toivon että valmistun kunnialla maisteriksi ja löydän omaa alaa vastaavani työpaikan.  Toivon että vuoteen mahtuu pari mukavaa matkaa, tällä hetkellä näyttää siltä että ne suuntautuisivat Euroopan ulkopuolella. But you never know.
Toivon että missä ikinä olenkaan syyskuussa 2012, olen onnellinen ja tiedän sydämessäni tehneen oikean päätöksen. 
Ja toivon että kun katson taaksepäin kuluvaa vuotta voin todeta hyvin mielin sen olleen uskomaton vuosi.


Koska rehellisesti, olihan vuosi 2011 aika mieletön!
Hyvää uutta vuotta kaikille!

2 kommenttia:

  1. Wau, tossa on kyllä vuotta kerrakseen: Paljon muutoksia mutta onneksi näköjään paljon hyviä sellaisia :).

    VastaaPoista
  2. Tessa, joo oli kyllä aikamoinen vuosi :) Toivottavasti seuraavasta tulee kanssa loistava. Hauskaa uutta vuotta!

    VastaaPoista

Kiva kun kommentoit!