tiistai 6. joulukuuta 2011

Haipakkaa

Tämä viikko on mennyt kuin sujahtaen eteenpäin! Tuntuu etta olen yrittänyt tehdä mahdollisimman monta asiaa mahdollisimman tehokkaasti, koska kuten yleensä, kaikki kiva ja vähemman kiva on kasaantunut samalle viikolle. Tälle lukukauden viimeiselle viikolle oli kaksi presentaatiota ja kaksi esseetä tehtavänä (ikävät asiat) seka leffajuttuja, itsenäisyyspäivän juhlintaa, mielenkiintoisia vierasluentoja ja lukukauden päättäjäisiä (kivat jutut). Nämä kaikki sitten piti sovittaa yhteen. Helppo homma. Itseasiassa, täytyy kyllä myöntää että parhaiten toimin paineen alla. Olin koko maanantai-päivän ihan ylitehokas koska halusin mennä illalla leffaan, ja yliopistohommat muutenkin tulee hoidettua ripeällä tahdilla kun haluaa osallistua muihinkin juttuihin.

Mistä tämä viikko on sitten tehty?

Maanantain jälkeen mun aamujen laatu parani huomattavasti kun löysin Whittardisiltä mun lempparikahvia pikamuodossa. Pari lusikallista tota kuppiin ja kuuma vettä päälle - ihanan helppoa ja niiiin hyvää!


Leffa-hetkestä ystävän kanssa kun mentiin katsomaan uusin vampyyrileffa, Breaking Dawn. Tämä koko vampyyrijuttu jakaa kyllä mielipiteet niin kahtia, minä olen aina tykännyt paljon niistä kirjoista, leffojen suuri fani en ole. Tämä uusinkin välillä poikkesi kirjan juonesta niin paljon että tuppasi vähän ärsyttämään. Ja oli siellä kyllä semmoisia kohtauksia että väkisin rupesi naurattamaan..Silti se oli pakko nähdä.

Tiistaina olikin aika juhlia Suomen itsenäisyyttä ja lähdinkin illalla merimieskirkolle Iso Ry:n järkkäämiin itsenäisyyspäivän juhliin. Ohjelmaan kuului Linnan juhlien tapittamista, suomalaisen ruuan syömistä (näkkäriä, makkaraa, perunasalaattia) ja saunomista. Ja näistä ylivoimaisesti paras juttu oli saunominen. Voi jestas, olin niin rentoutunut kun pääsin kotiin että vaan slumpahdin sängylle ja nukahdin. Ei ole saunan voittanutta. Extra plussana tapasin kivoja uusia ihmisiä ja viettää itsenäisyyspäivää kivalla tavalla esseen kirjoittamisen sijasta.

Kuva
Viikon suurin pettymys oli  Afghanistanin presidentin Hamid Karzain luennon peruuntuminen. Hänen oli määrä tulla puhumaan meille keskiviikkona (ja kerrankin sain lipun tapahtumaan) mutta Kabulin pommi-iskujen takia hän palasi takaisin Afghanistaniin (mikä oli tietysti täysin ymmärrettävää). Nyt on onneksi jo seuraavan lukukauden vierasluentojen aiheet julkaistu ja löytyy sieltä taas tosi mielenkiintoisia tapahtumia!

Keskiviikkona tuli myös pidettyä presentaatio Al Qaedasta ja mm. googletettua hakusanoilla "funny Al Qaeda pictures". En olisi ehkä ihan ensimmäiseksi arvannut että tuollaista joskus googlettelisin. Illalla pidettiinkin sitten erään kurssin pienimuotoiset päättäjäiset ja katsottiin Four Lions ja mentiin pubiin drinkeille proffan kanssa. Meillä on nykyään kiva tiimihenki kurssilaisten kanssa ja onkin kiva aina puuhata asioita yhdessä.

Nyt tänään pitäisi vielä viimeistellä esseetä ja tehdä samasta aiheesta jotain presentaatio-materiaalia. Aiheena on, miksi Turkkilaiset hyökkäsivät vuonna 1974 Kyprokselle...jep,jep. Kyproksesta en oikeastaan tiedä sen enempää kuin ne perusjutut, joten ihan mielenkiintoista.

Huomenna kahdeltatoista olen vihdoinkin "lomalainen" ja sit pitäisi vielä painua ostamaan vikoja joulujuttuja. Viikonlopuksi olisikin tiedossa sitten kaikkea mukavaa ohjelmaa ja jo sunnuntaina pitäisi sitten ottaa nokka kohti Suomea.

Kuva

Ihan kiva päästä kotiin rentoutumaan!

2 kommenttia:

  1. chai latte on teetä. ;) ihana blogi!

    VastaaPoista
  2. Anonyymi: No ilmankos tuntui ettei se herättänyt kyllä ollenkaan, vaikka hyvää oli :D Aina oppii uutta! Ja kiitos!

    VastaaPoista

Kiva kun kommentoit!