keskiviikko 28. joulukuuta 2011

Joulu 2011

Ihanaa, vihdoinkin myrskyn jälkeen on myös meille sähköt ja puhelinlinjat palanneet! Sähköt palasi siinä 40 h jälkeen ja puhelinlinjat (ja netti) sitten hieman myöhemmin. On kyllä ihana tunne!

Palataan nyt kuitenkin hetkeksi vielä jouluisiin tunnelmiin kuvien muodossa..

Aatto sujui rauhallisissa ja perinteisissä merkeissä, perheen seurasta nauttien! Itse tykkään pitää perinteistä kiinni ja sen vuoksi aatto sujui tänä vuonna ihan samalla kaavalla kuin edellisinäkin vuosina - joulurauhan julistusta, joulusaunaa, kirkkoa, aattoillan perinteinen ateria ja lahjojen jako. Pukkia ei tullut tänä vuonna kun perheen nuorimmat eivät siihen enää oikein usko, mutta se oli ihan ok :)


Päivä aloitettiin uutiset lukemalla joihin Marskikin osallistui - meidän koira kun tykkää makaa lehden päällä ja näyttää viisaalta ;)


Ei annettu kelin ulkona häiritä, koska sisällä oli sitäkin jouluisampi ja rennompi tunnelma!

Joulupäivänä ihaninta on käärityä uuteen oloasuun ja lukea lahjaksi saatuja kirjoja. Ihan parhautta! Perinteitä kunnioittaen koko joulupäivä vietetään rennosti oleillen ja lahjakirjoista nauttien!


Meidän perheessä selvästi tykätään antaa kirjoja lahjaksi. Ja minä kyllä ehdottomasti rakastan tätä perinnettä! Tästä kirjakasasta huomaa muuten että muutkin ihmiset tietävät mieltymykseni melko hyvin: hömppää, maailmanpolitiikkaa, leivontaa ja valokuvausta. Aika täydellinen setti!


Myös koirat osaavat ottaa rennosti jouluna..Kaikenkaikkiaan oli aivan ihana joulu ja sitä ei edes pilannut tapaninpäivänä alkanut sähkökatkos! Kerrankin joutui oikeasti vaan lukemaan koko päivän ja ei voinut edes tehdä mitään. Se olikin ihan mukavaa sen ekan vuorokauden...Toivottavasti muillakin oli ihana ja rauhallinen joulu, ja että ette joutunut kärsimään sähkökatkoista turhan paljon (tosin "onneksi" ne olivat rajoittuneet aika tietyille alueille).

2 kommenttia:

  1. Toi Kate Ready kirja on ihan parasta kevyttä lukemista. Sain kirjan pari vuotta sitten and I love it. Myös leffa on huippu, harvoin näin, että sekä kirja ja kirjaan perustuva leffa miellyttivät yhtä paljon. :)

    VastaaPoista
  2. Evelyn, olinkin itseasiassa kuullut tosta leffasta ennen kirjaa mutta en sitäkään ole ehtinyt katsomaan. Hyvä tietää et kirja on hyvä, en vielä ehtinyt aloittaa sitä :)

    VastaaPoista

Kiva kun kommentoit!