perjantai 16. joulukuuta 2011

Joulutunnelmaa

Jos vuori ei tule sun luo, mene sinä vuoren luokse (tai jotain sinnepäin)..

Kun ulkona on noin karmea keli, täytyy sitä joulutunnelmaa etsiä oikein olan takaa, joten...

Aloitin siis sillä että leivoin pipareita. Itse piparien leipominenhan on helppo nakki, mutta päätin sitten koristella ne sokerikuorutteella kun olin nähnyt Kotivinkin joulunumerossa ihania kuvia. Kuten arvata saattaa, oikea elämä ei mene ikinä niinkuin Kotivinkissä ja mun koristelut muistuttivat lähinnä jotain 5-vuotiaan töherryksiä. Syytän Kotivinkkiä tästä.
Pipareita tehdessäni jöin glögiä ja katselin Ylen vaalitenttia (niin paljon parempi kuin Maikkarin). Ostin ihania uusia piparimuotteja niiden vanhojen perinteisten rinnalle. Rakastuin noihin tähtiin, pupuihin, poroihin, nalleihin yms.


Viikonloppuna haettiin sitten kuusi sisälle ja koristeltiin se, joululaulujen soidessa taustalla (niihin olen ehkä vähän kyllä kyllästynyt). Kuusesta tuli hieno ja nyt sitä voikin ihailla sitten loppiaiseen saakka! Paitsi että puolet valoista menikin rikki parin tunnin sisään. Miksi noi joulukuusenvalot on aina tehty noin huonosti?


Olen lukenut myös ahkerasti joululehtiä ja hakenut eri reseptejä niistä (toivon parempaa menestystä kuin piparien koristelun kanssa) ja juonut glögiä. Perjantai ja lauantai-illat tuli vietettyä rauhassa kotona katsellen ensin Love Actually ja sitten Home Alone. Tykkään kyllä vielä enemmän Home Alone 2 koska se sijoittuu lempikaupunkiini!


Nyt pitäisi vielä laittaa enemmän joulukoristeita taloon ja sitten oltaisiinkin valmiita vastaanottamaan joulu! Täytyy sanoa että kaikki tämä, plus viikonlopun muut jouluiset puuhat (kuten joulupukin näkeminen) sai minut oikein jouluiselle fiiliksellä! Varsinkin kun lauantai-iltana satoi lunta (joka oli sitten sulanut jo aamuun mennessä)!

Ja eiköhän ensi viikolla joulufiiliksen nostattaminen jatku kun on vuorossa joulukonserttia, tallin pikkujouluja ja kaverien kesken järkätyt pikkujoulut!

Hyvää joulun odotusta myös sinne ruudun taakse!2 kommenttia:

  1. Sari, joulu on ihanaa aikaa :) Paitsi ehkä nyt kun vettä sataa joka päivä, koko ajan, jokaisena kellonaikana :)

    VastaaPoista

Kiva kun kommentoit!