keskiviikko 21. joulukuuta 2011

Meillä sataa lunta!!

Toivon ettei iloni ole ennenaikainen ja kaikki lumi sula kun painan "julkaise-nappia", mutta meillä todella sataa lunta! Hitaasti, kauniisti ja rauhallisesti tippuu lumihiutalet taivaalta ja joulumieli valtaa olemuksen!

Nyt pidetään kaikki peukut ja varpaat pystyssä että se lumi pysyy maassa jouluun saakka, koska tämän viime viikon aikana olen kyllä oppinut että yhdistän joulun erittäin vahvasti lumeen ja sateella ei yksinkertaisesti tule samanlaista joulufiilistä!


Joulufiilistä oli ilmassa maanantaina kun kävimme perheen kera kuuntelemassa Musiikkitalossa "Maailman kauneimmat joululaulut-konsertin". En odottanut konsertilta kauheasti muuta kuin ihanaa joulufiilistä, mutta se ylitti odotukset ihan kympillä. En ollut kuullut artisteista aikaisemmin (Johanna Iivanainen, Kuunkuiskaajat, Mikael Kontinen ja Johanna Försti), mutta varsinkin Iivanainen  ja Kontinen olivat aivan mielettömiä! Lavalle oli upeasti kynttilät sytytetty ja Musiikkitalon puitteet olivat upeat. Yhteislauluna laulettiin "Maa on niin kaunis" ja kun kolmannen säkeistön kohdalla ihmiset nousivat yksitellen seisomaan ja salin akustiikki pääsi oikeuksiinsä..oli fiilis aikamoisen hieno! Tässä tämän joulun ehdoton lempibiisi, joka kuultiin myös konsertissa:Joulukonsertin, eilisen gögeilyn ja tän päiväisten tallin pikkujoulujen jälkeen tunnelma varmaan hipoo jo kovin jouluista (varsinkin jos lumi on vielä maassa), nyt pitäisi vielä viimeiset lahjat paketoida ja vikat työt suorittaa ennenkuin lauantaina voi sitten ottaa joulun vastaan!

Marskikin on joulutunnelmissa, koska kaulapantaan on saatu ihana kilisevä joulupallo. Sillä on kyllä oikea funktiokin, eikä vain koristuskappale. Näin nimittäin kuullaan herra helpommin kun tyyppi jolkottelee pimeässä ympäri tonttia...


Toivottavasti muuaallakin satelee jo lunta!

EDIT// Tämä lumi kuulemma sulaa jouluksi..Noh, hope springs eternal..

3 kommenttia:

 1. Toivottavasti lumi pysyy siellä etelässäkin! Mä olen täällä Lapissa joulunvietossa, ja täällä on onneksi ihan valkoista <3

  VastaaPoista
 2. Mäkin yllätyin iloisesti töihin mennessä, kun Espoossa oli lunta! Helsingissä sen sijaan on aivan mustaa.:/

  VastaaPoista
 3. Ioanna, oi olen nyt ehkä vähän kateellinen lumesta :) Hauskaa valkoista joulua!

  Miina, Helsinki on Helsinki ;) Haha, lumi on pysynyt täällä maalla mutta kyllähän se viel ehtii sulaa..

  VastaaPoista

Kiva kun kommentoit!