maanantai 5. joulukuuta 2011

Päivän kuumat pohdinnan aiheet

Onko se merkki vanhuudesta että spinningistä tullessasi ei sinulla satu pehvaan,reisiin tai pohkeisiin, mutta selkää kolottaa ihan vietävästi?

Miksi ihmisten pitää jäädä siihen metroporttien eteen tönöttää ja etsimään sitä Oyster cardia? Eikö ne voisi tehdä sen jossain muualla ja olla tukkimatta muiden ihmisten tietä?

Voisiko joku kertoa minulle että mistä ihmeestä nämä lontoolaiset on oppinut tämän jonotuskulttuurin? Kaikki jonottaa busseihin kuin kanat orrella, hyvä ettei viivottimella ole mitattu jonon suoruutta.

Miksi ihmisten pitää leijua esseiden palautusaikana Facebookissa, "wau, olen jo palauttanut esseeni - 5 päivää etuajassa!!" Ihan oikeesti, onko pakko?

Miten nyt voi olla joulukuu ja tuolla on tommonen keli ulkona? Aurinkoista ja vielä plussan puolella? Minua on huiputettu. Ja muistan että täällä on vaan kerran satanut kunnolla kun olen ollut ulkona. Selvää huiputusta.

Onko kellään muulla samaa ongelmaa, että kun on ihan julmettomasti hommaa, pitää nostaa kädet pystyyn hetkeksi ja panikoida ettei ehdi tehdä kuitenkaan mitään, joten turha edes yrittää? Sitten kun on panikoinut sen 30 min, niin ottaa taas hommat käsiinsä ja rupee tekemään asioita voivottelun sijasta.Miksi meidän ryhmäpresentaatiossa pitää olla 5 ihmistä? Oletteko kokeillut kuinka vaikea se on saada aikatauluja sovitettua yhteen 5 ihmisen kanssa? Se on hankalaa!

Miksi täällä on kaupoissa kaikkia ihania joulujuttuja joita tekisi mieli rohmuta mukaan?

Miten on mahdollista että nyt alkaa jo tämän lukukauden viimeinen viikko? Minne nämä viikot meni?

Miksi mun piti tämän lukukauden alussa aivan ehdottomasti valita se neljä kurssia kolmen sijaan? Koska nyt sen takia mulla on vielä presentaatio ja essee lukukauden viimeiselle päivälle kun kaikki muut lähtee juhlimaan jo torstaina loman alkua. Tasan ei käy nallekarkit.


Miksi tälläkin hetkellä huvittaa tehdä kaikkea muuta kuin niitä asioita joita oikeasti pitäisi tehdä?

Miksi täällä tehdään niin kauniita joulukortteja että tekisi mieli ostaa kaikki? Nim. pussista löytyy tällä hetkellä varmaan 20 joulukorttia vaikka oikeasti olisin tarvinnut vain kymmenen.

Miksi tulin kirjoittamaan blogia sen sijaan että olisin tehnyt hommia? Viittaan panikointi-kohtaan.

10 kommenttia:

 1. Tuohon jonottamiseen voin sanoa sellaista, että se on joku englantilaisiin ja ainakin walesilaisiin geenimanipuloitu juttu. Joka paikkaan jonotetaan, kaikkialle siirrytään siisteissä jonoissa ja jopa yksittäiset ihmiset luovat ns. 'yhden hengen jonoja'. Se on jotenkin vaan niin hassua ja Suomen kaaoksessa sitä joskus kaipaakin ;)

  VastaaPoista
 2. Heh, naureskelen tuolle ainaiselle jonotukselle myös. :D

  Ja voi että osaakin ärsyttää ne viime hetken Oysterin kaivelijat! Ja ne jotka ei ole ennen sille laitteelle menoa miettineet miten sitä käytetään. Jep, mun edellä on ollut ihmisiä jotka menee siihen ja jää pyörimään siihen hetkeksi kun jostain syystä se "ei toimi". Huoh. :)

  I feel you myös tuon ryhmäpresentaatio-probleeman kanssa.. Miten siinä pitäisi yrittää saada kasaan järkevää esitelmää/projektia/whatever jos puolet porukasta on ties missä? Huoh taas ;)

  Onneksi joululoma tosiaan on jo nurkan takana! Kunhan se sieltä sitten lopulta tulee!

  VastaaPoista
 3. No mutta enää viikko ja sitten olet helisemässä Helsingissä.. :)

  VastaaPoista
 4. Hei kuule,

  Oon silmäillyt tässä blogiasi jonkin verran ja oon todennut, että käyt jossain salilla, jossa on esim. bodyattack tunteja. Saanko udella, että missä käyt?

  Olen itse muuttamassa Lontooseen kohtapuoleen ja olen kenties halukas jatkamaan rakasta jumppaharrastustani.

  Joitakin saleja olen silmäillyt, mutta sitä tarjontaa siellä päin maailmaa kyllä riittää ... ja hinnat liikkuvat hämmentävän halvoistä tähtitieteellisiin...

  Les Millsin tunnit ovat kuitenkin lemppareita täällä koto Suomessa ...

  vinkkejä?

  VastaaPoista
 5. Ite oon kyl just toi, joka heti esseen kirjoitettuaan postaa naamakirjaan, etta se on tehtyna. Enaa ei kylla tulisi jatettya noin loppuvaiheille sen kirjoittamista, eka ja tokavuonna viela pysty jattaan. Mua arsyttaa enemman ihmiset, jotka postaa naamakirjaan saaolosuhteista. "It's snowing" "sataa" "kylma ja tuulista".

  Miks luen tata blogia nyt kun mulla on tentti perjantaina? :D Tiian niin tunteen, hitosti tekemista ja sit vaan tekee kaikkee mita ei todellakaan pitaisi tehda. Blogimaailma just nyt kiinostaa enempi!

  VastaaPoista
 6. E: Joo, tää on kieltämättä jännä ilmiö johon ei tullut ikinä Skotlannissa törmättyä. Toisaalta jonotuksen ymmärrän Lontoossa, täällä on niin paljon ihmisiä et kaaoshan siitä syntyisi jos kaikki vaan ryntäisi bussiin. Mutta on se silti hauskan näköistä :)

  Jemi: En malta odottaaa joululomaa - se tulee niin tarpeeseen! Ja 5 ihmistä on ihan liian suuri ryhmä, sitä ei ikinä onnistu koordinoimaan aikaa joka sopisi kaikille!!

  Annika: Mutta hei, kuulin että siellä tuli tänään lunta! Se on aika kivaa!

  V: Joo valikoimaa kyllä riittää! Se sai myös minut tuskastumaan heti alkuunsa :) Käyn sellasella salilla kun Soho gyms ja niitä löytyy vähän jokapuolelta Lontoota. Mä valitsin oman salini ihan puhtaasti sillä perusteella että se on superlähellä. Olen ollut tosi tyytyväinen, ainut on että ryhmäliikunta-tunnit pitää varata ainakin pari päivää etukäteen koska kysyntä on kova. Ja se välillä ärsyttää. Musta tuntuu että mikään sali ei kyllä ole halpa täällä, ellei ota yliopistoliikuntaa..Toisaalta tulisin hulluksi jos en pääsisi liikkumaan, joten mielelläni maksan omasta hyvinvoinnistani :)

  Hanna: Mun täytyy kyllä myöntää että kyllä minäkin päivittelen kun esseet on valmiit...mutta silloin kun itsellä on vielä miljoona asiaa tekemättä ja toinen hehkuttaa esseen valmistumista, niin ottaa päähän :D Ja mua kanssa ärsyttää noi sääpäivitykset! Tosin yleensä jos ensilumi tulee niin kyllä minäkin sitä olen hehkuttamassa Facessa..:)

  VastaaPoista
 7. Britit on ihan omaa laatuaan monessa asiassa ;)Kiva kun bloggerista alkaa löytyä muitakin täällä saarella opiskelevia suomalaisia. Voi jakaa kiukkua ja ärsytystä sellaisten kanssa jotka ymmärtää mistä on kyse :) Sinä olet matkannut paljon opiskelun merkeissä! Onko ollut sama ala kyseessä? Itse opiskelen Bournemouthissa ekaa vuotta ja kolmeksi vuodeksi on tarkoitus jäädä.

  Hyvää joulunaikaa!

  VastaaPoista
 8. Maama, kiva että löysit tänne ja kommentoit! Meitä löytyy kyllä aika paljon, jos haluat löytää lisää saarelaisten blogeja Bristol Diariesin Sonja on tehnyt hyvän listan täällä bloggaavista suomalaisita!

  Ja juu, samaa alaa olen opiskellut, vähän eri suuntauksilla. Tein kandin Skotlannissa kv-suhteista ja politiikasta, ja siihen tein sitten vaihdon Kanadassa. Nyt tulin sitten tekemään maisteria konfliktintutkimuksesta Lontooseen :)

  Ja tiedän tunteen, on aina mukava löytää uusia suomalaisten blogeja jotka asuu täällä Briteissä!
  Mukavaa joulunodotusta sinnekin!

  VastaaPoista
 9. Hahahaha ihanaa, nauroin ääneen, kiitos!

  VastaaPoista

Kiva kun kommentoit!