sunnuntai 19. helmikuuta 2012

Aurinkoinen Lontoo

Ootteko jo ihan kyllästynyt tähän mun Lontoo-keskeisyyteen? Joo, niin minäkin. Mutta tässä tulisi lisää kuitenkin kuvia.

Kaipaan ehkä tälläisinä kauniina päivinä hieman Aberdeeniä. 10 min juosten ja olin rannalla. Jossa tuuli puhalsi, meri pauhasi ja koirat juoksivat hiekalla. Se oli ihanaa. Tänään olisin niin halunnut mennä ulos juoksemaan koska keli oli todella kaunis. Mutta inhoan juosta kaduilla. Joten laitoin sit vaan normaalit kamppeet päälle ja lähdin kävelylle kameran kanssa. Eksyin sitten sinne Thamesin varteen, koska onhan se kaunista aluetta.

Koska olihan toi keli aika makee.


Tarkenin nimittäin nahkatakilla. Yeah, that's right, nahkatakilla. Pipoakaan en olisi tarvinnut mutta jostain kumman syystä se on kasvanut kiinni päähän.


Tää punainen jäätelöauto on niin söpö. Se on aina siinä kun olen kävellyt ohi. Melkein teki mieli ostaa jäätelöä mutta ei täällä nyt sentään niin lämmin ole.


Tower Bridge on aika makee ja mahtipontinen.


Ja Butler's Wharfilta löytyy kaikkea pientä, söpöä ja kivaa..
Ehkä odotan jo kuitenkin ihan vähän sitä kesää. Tai siis Brittein kesää joka on aina toukokuussa (tenttikauden aikaan luonnollisesti). Kesämekot, jätskit ja puistot. Tai hiostava kirjasto, tenttikirjat ja ahdistus. Huah.

4 kommenttia:

 1. Eikä mikä ilma! Vähäsen käy kyllä kateeksi. Tällaisina hetkinä sitä vasta tekeekin mieli olla Lontoossa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy myöntää että olo oli aika vahingoniloinen kun katselin otsikoita lumen paljoudesta Suomessa :) Toivottavasti nää kelit jatkuu, ja pilkka ei kalahda omaan nilkkaan ja kohta täälläkin on lunta!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos Pauliina! Toisaalta musta tuntuu et mitkään Lontoo kuvat ei voi edes epäonnistua kun kaikki näyttää niin kivalta :)

   Poista

Kiva kun kommentoit!