tiistai 14. helmikuuta 2012

Ihanaa päivää!

Täytyy myöntää että aloitin tämän ystävänpäivän-aamun melko herkullisissa merkeissä. Joku oli nimittäin jättänyt minulle suklaarasian sängynreunalle ja herätessä kaikkosi kaikki ajatukset terveellisestä aamupalasta ja aloitinkin aamuni konvehteja syöden. Hups. Rentoilen siis tällä hetkellä vielä "maalla" ja takaisin Lontooseen olisi tarkoitus palata huomenna. Tämä päivä tosin pitäisi viettää perjantaista presentaatiota tehden..

Sen lisäksi aamu alkoi iloisissa merkeissä..nimittäin lentolippujen ostolla! Eikä tällä kertaa niillä rutiininomaisilla Lontoo-Helsinki lipuilla (vaikka nekin pitäisi kohta ostaa), vaan tällä kertaa matka käy ihan jonnekkin muualle. Nimittäin Singaporeen! Joten vaikka tämän blogin sisältö on viime aikoina painottunut Lontooseen ja opiskelujuttuihin, on vihdoin tiedossa jotain muutakin.

Postauksen päätarkoituksena on kuitenkin toivottaa ihanaa ystävänpäivää kaikille rakkaille ystävilleni niin Suomessa kuin maailmallakin sekä tietysti blogini lukijoille! Koska vaikka jokainen päivä on ystävänpäivä, voi sitä tänään juhlistaa vähän spessummin ja sanoa niille rakkaille ystäville kuinka ihania ne onkaan!


Mulla on aika erikoinen ystävänpäivä-ilta tiedossa sillä ollaan menossa leffaan, jonka MINÄ ITSE sain kokonaan valita. Minun leffamakuni huomioon ottaen tätä ei tapahdu kovinkaan usein. Koska mennään tietty katsomaan jotain cheesyä romanttista komediaa. Oh poor boy..


Kuva: googlen kuvahaku

1 kommentti:

  1. Ihanaa, se siis varmistui! :) Koska matkaat? ja koska vuorossa on Buenos Airesin lentojen osto? :P

    VastaaPoista

Kiva kun kommentoit!