perjantai 24. helmikuuta 2012

Kattojen päällä

Tällä viikolla olen..

Himoinnut ihan hirmuisesti laskiaispullaa! En muista koska olisin edes viimeksi syönyt kyseistä kermavaahtohilloällötysmössöä, mutta kun kaikilta löytyy kuvia niistä blogeissaan, niin minäkin haluan!
Sen lisäksi oli pancake day enkä saanut yhtään lettuja ees! Ei sillä että olisin itse jaksanut niitä ruveta väsäilemään.


Yrittänyt opiskella. Paino sanalla yrittänyt. Ensi viikon perjantaiksi olisi yksi esseen palautus ja sitä olen yrittänyt väsäillä. Motivaatio sen suhteen on kuitenkin hukassa koska tiedän että vaikka omasta mielestäni kyseinen tuotos olisi mestariteos, niin opettajan mielestä se on kamala. True story. Kyseinen proffa on nimittäin hirmuisen tiukka arvosteluissaan. Noh, täytyy yrittää tehdä parhaansa. Sen lisäksi olen kuumeisesti yrittänyt keksiä lopputyön aihetta ja päässyt jo siihen lopputulokseen että mistä aihepiiristä haluan tehdä sen, nyt pitäisi vaan keksiä joku rajaus sille. Sen lisäksi pitäisi aloittaa kahta muuta esseetä jotka ovat itseasiassa 100 % parin kurssin arvosanasta. Niiden deadline on vasta joskus kesäkuussa, mutta pääsiäisloman haluan viettää osittain dissen parissa ja osittain Singaporessa rentoutuen. Sen lisäksi olen yrittänyt täytellä sellasia yhdeksän sivua pitkiä työhakemuksia. Parhaan opiskelupaikan olen löytänyt kirjaston sijaan yhden toisen yliopistorakennuksen 8. kerroksesta mistä näkee kivasti Lontoon ylle.


Olen käynyt salilla ahkeraan ja keskiviikkona huomasin että vihdoinkin se tuottaa tulosta. Se jokaviikkoinen Body Attack-tunti nimittäin tuntui ihan kivalta ja mukavalta, eikä samanlaiselta rääkiltä kun ekan kerran jälkeen. Ou jee! Saatoin ehkä hieman näyttää niiltä mun inhoamilta yli-ihmisiltä kun naamalla oli sellainen typerä virne koko tunnin ajan...

Tänne tuli kevät päiväksi. Torstaina nimittäin nautittiin +15 C helteistä. Huppari vaan päälle ja arskat naamalle. Aika ihanaa sanoisin.

Viikon viihdeosio vietetiin myös Lontoon kattojen yllä. Hyvä ystävä juhlisti syntymäpäiviään ja oli kutsunut meidät kaikki todella kivaan ravintola/baari konseptin omistamaan paikkaan joka sijaitsi 23.krs ja näkymät oli huikeat! Voin siis suositella Minako at the Met nimistä paikkaa jos haluaa nauttia yhden yli-kalliin drinkin hienoissa puitteissa.


Onneksi on perjantai ja tälle viikonlopulle on suunnitteilla erityis kivaa ohjelmaa! Tänään saan heti vakkarivierailijan tänne Lontooseen ja sunnuntaina tuleekin isä tänne!
Ja ääk,iik, apua, kääk, ensi viikollakin on hirmuisesti kivaa ohjelmaa ja silloin ollaan jo viikolla 8 lukukaudessa. Minne tää aika menee? Kohta alkaa jo pääsiäisloma, ja se tietää paniikkia dissen miettimisen suhteen!


Hauskaa viikonloppua kaikille!

6 kommenttia:

 1. Vaihtaisin milloin vaan kaikki nää laskiaispullat tohon +15 lämpöön! :P Turussa ainakin on niin paljon loskaa ja/tai jäätä (päivästä riippuen), että hyvä kun lähikauppaan jaksaa tarpoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, joo täytyy kyllä myöntää että kyllä mäkin nää kelit mielummin otan kun sen kamalan loskan ja jään!
   Mutta kohta tulee sielläkin jo kevät (tai sit ei) :)!

   Poista
 2. Mistä aiheesta teit undergrad-dissesi? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tajusin just et en edes muista enää tarkkaa otsikkoa - apua :) Mutta tarkastelin Suomen ulkopolitiikan kehitystä Kylmän sodan lopusta tähän päivään ja kuinka se on vaikuttanut osallistumiseen rauhanturvaoperaatioihin.

   Poista
 3. Skandinavian Kitchenissä oli laskiaispullia ainakin viime viikolla! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tietenkin...:) Heräsin tähän asiaan ehkä vähän myöhään, meinaan vasta silloin kun muiden blogeissa alkoi näkyä kuvia :D

   Poista

Kiva kun kommentoit!