sunnuntai 12. helmikuuta 2012

Pieniä, ihania blogeja

Sain ihanalta Eveliinalta aika hauskasen haasteen, jossa pitäisi listata 5 blogia joita luen ja joilla on alle 200 seuraajaa. Tälläinen haaste on siitä kiva koska mä ainakin löydän tälläisten avulla uusia ja kivoja blogeja lukulistalle. Esim. Eveliinan listauksia lukiessa löysin taas monta uutta blogia. Minä kun yleensä löydän blogit juuri niiden muiden linkkauksista, sivupalkeissa olevista listoista ja sit jos joku blogillinen kommentoi omaan blogiini.
Anyways, lukulistaa katsellessa huomaa kyllä että pääasiallisesti luen ainoastaan tälläisiä "pienempiä" blogeja. Toisaalta olen huomannut että yleensä juuri nämä blogit jotka kiinnostavat (pääasiallisesti ulkosuomalaisten blogit, matkustelujuttuja) harvemmin saavat samanlaisia lukijamääriä kuten esim. ne muotiblogit. Mutta aloitetaanpas.

Liza in London on melkoisen uusi tuttavuus, mutta sitäkin mieluisampi! Hän kirjoittaa mukavalla tyylillä ja tuntuu että saan blogista aina uusia vinkkejä siihen mitä kaikkea Lontoossa voikaan tehdä! Kaikenlisäksi kirjoittaja vaikuttaa todella symppikseltä!

Marika kirjoittelee Skotlannista ja tästäkin blogista tykkään hirmuisesti! Lähinnä Marikan postauksia lukiessa tulee aina semmonen fiilis että olen aina samaa mieltä hänen kanssaan, tai samastuin kaikkiin juttuihin :) Voisin varman joka postaukseen kommentoida jotain tyyliin "olen samaa mieltä, joo näin meilläkin, joo ihan totta" Mukava yhdistelmä arkielämän juttuja ja vähän syvällisempiä pohdintoja välillä.

Evelyn lähti juuri Istanbuliin ja innolla odottelenkin juttuja sieltä! Istanbul kiehtoo mua kohteena todella paljon, mutta varmaan vielä hetki täytyy odotella ennenkuin sinne saakka pääsee. Evelyn on myös ns. kanssaopiskelija Lontoossa, joten blogista löytyy ihania kuvia tästä rakkaasta kaupungista!

Jemi kirjoittelee myöskin Lontoosta (does someone see a pattern here?) ja tämä tyttö on asunut ja reissaillut vaikka missä! Plussaa myös todella kivoista kuvista joita blogista löytyy! Juttuja löytyy niin Ausseista, Hollanista kuin Lontoostakin!Annikan blogi täytyy nyt tietysti laittaa tähän sen takia että on jo kiva itsessään seurata mitä kaverille kuuluu, varsinkin kun tyttö häipyy kohta toiselle puolelle maailmaa! Luonnollisesti myös Annikan kirjoittamat jutut on aina laadukkaita ja mielenkiintoisia!


P.S. Miksi tässä postauksessa on kuvia cupcakeista (weheartit.com)? Koska ne on söpöjä. Piste. Niitä pitäisi yrittää myös vääntää tänään joten täytyy katsoa mitä saan aikaan..

3 kommenttia:

 1. Kiitos paljon, olen yhtä hymyä täällä! :) Ja right back at ya niin mukavuuden kuin uusien lontoojuttujen löytämisenkin suhteen :) Tää on kyllä tosi kiva haaste, kun se auttaa löytämään juuri niitä pienempiä blogeja, mitä itekin tykkään lukea mutta joita ei oo yhtä helppo löytää esim. blogilistalta kuin koko kansan suosikkeja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ihan oikees olet, blogilistalta juuri niiden pienempien blogien löytäminen on välillä ihan tuskan takana!

   Poista
 2. Kiitos kivoista sanoista, piristi kovasti! :) Ihanaa saada lisää blogeja luettavaksi myös! :)

  VastaaPoista

Kiva kun kommentoit!