keskiviikko 14. maaliskuuta 2012

Hangon keksi

Voi pojat. Olen nyt tän ja eilisen päivän ollut ihan Hangon keksinä. Ja se luultavasti jatkuu vielä huomenna kun yksi tosi kiva juttu toteutuu! Hangon kekseilyn on aiheuttanut pari tärkeätä asiaa (joista aiheutui jo harmaita hiuksia) jotka on vihdoin selvitetty.

Nimittäin nyt on sitten lopputyön aihe kondiksessa. Päätetty. Tai itseasiassa vieläkin on kaksi aiheideaa jotka molemmat kuulosti ohjaajan mieleen hyvältä, mutta nyt pääsiäisloman aikana olisi tarkoitus työstää toisesta niistä sitten otsikkoehdotus ja kirjallisuusluettelot, sun muut. Mutta nyt on aika helpottunut olo, että ainakin se aihe on jokseenkin tiedossa. Ja olen itseasiassa aika innoissani aiheesta.

Toisekseen kävin tapaamassa toisen kurssin proffaa jota olen pelännyt kuollakseni. Meidän pitää tehdä kurssille  100 % arvoinen tutkimusessee ja aihe piti etukäteen sopia proffan kanssa. Hoin toimistoon laahautuessani koko ajan: "Laura, olet kohta 25-vuotta, olet aikuinen nainen, ole itsevarma", ja olin ihan varma että se nauraa mut ulos. Tämä kyseinen proffa on vaan niin loistava omalla alallaan ja hieman totinen (ja sanoinko pelottava?). Noh, 15 min ja minä tulen hymyillen ulos toimistosta aihe- ja otsikko päätettynä omaan esseeseeni. Ja heittipä kyseinen proffa oikein vitsinkin lopussa. Ah, ihanuutta.

Kun stressin aiheuttajat oli saatettu alta pois, lähdin tänään Westfieldin kauppakeskukseen ostamaan juttuja mun lähestyvää Singaporen reissua (iik,ihanaa,kääk) varten. Kohtalokseni koitui tietysti Primark, josta  sain kaikki jutut mitä tarvitsinkin ja vielä todella edullisesti. Ok, en olisi ehkä ihan kolmea paria sandaaleja tarvinnut, mutta...Olen muuten vannonut etten osta kenkiä Primarkista erään ballerinaepisodin jälkeen, mutta nää sandaalit ei kuitenkaan ole tarkotettu vaellukseen vaan uima-altaalle menemiseen, joten oli oikeutettu ostamaan ne.


Allekirjoittaneella on myös kauhea himo pussukoihin ja vihkoihin. Molempia löytyy ihan liikaa kaapeista, mutta mikään ei voita kun saa tarinoida juttuja ihanaan vihkoon tai saa ottaa käyttöön pussukan juuri jollekin tietylle jutulle. Tänään kartutin pussukkakokoelmaa. Löytyy biitsitarpeille oma, nesteille läpinäkyvä ja kolikoille vaaleanpunainen. Voisin ehkä vähän rajoittaa, ottaen huomioon et kotoa löytyy miljoona pussukkaa lisää.


Nyt jos jaksaisin hyödyntää tätä reipasta oloa ja lähteä salille. Tosin se voisi olla hieman liioittelua ;)

Huomen aamulla toteutuu ultimate heppatytön unelma (ainakin meikäläisen). Pääsen nimittäin ratsastamaan Hyde Parkiin!! Ja nyt näin kuinka Mummi tippui tuoliltaan tämän lukiessaan. Olen niiiin jipoissa. Tälläisissä maisemissa kelpaa ratsastella:


Toivottavasti Suomen lumet sulaa tässä parin päivän aikana koska en ihan oikeasti jaksaisi enää katella lumisia loska maisemia kun kevät täällä on niin pitkällä..

3 kommenttia:

 1. Oo, vähänkö hienoo, siis toi heppa-juttu, mutta itseasiassa kaikki muukin mistä kirjoitit!! :D Tsemppiä lopputyön aloittelun kanssa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia, mä pahoin pelkään että tästä lopputyöstä tullaan kuulemaan kyllästymiseen asti täällä blogissa :D
   Ja voi vitsit, en tiedä miten maltan nukkua tänä yönä kun olen niin innoissani tosta ratsastuksesta :)

   Poista
 2. Ui, kerro mikä, mikä on aihe? :D

  VastaaPoista

Kiva kun kommentoit!