keskiviikko 28. maaliskuuta 2012

Näpertelyä

Tykkään näpertelystä. Rakastin myös käsitöitä ylä-asteella ja itselle tuli tehtyä vaikka minkälaisia hameita, neulottua kaulaliinoja ja tehtyä vähän kaikenlaista. Kotona on hieno ompelukonekin jolla olen ahkerasti surraillut nuoruusvuosina. Sinänsä harmi, että tämä harrastus on jäänyt aikuisiällä, mutta nyt olen taas pikkuhiljaa yrittänyt elvyttää sitä.

Kuten kerroinkin tuossa haaste-postauksessa, olen jäänyt koukkoon Pinterest-sivustoon, josta löytyy mm.hauskoja DIY-vinkkejä. Löysinkin sieltä sitten parit hauskat rannekorujen-ohjeet ja päätin tarttua tuumasta toiseen. Useimmiten tälläisten juttujen tekoon liittyy läheisesti se ettei muka ole aikaa. Noh, yhden rannekorun tekoon kului 15 min ja tein sitä samalla kun katsoin illan uutisia. Et, ei se kauheesti aikaa vaatinut. Kaikista aikaavievin homma oli itseasiassa tarvikkeiden haku Helsingistä. Ja mun mielestä näistä tuli niin kivat! Täydelliset kesärannekorut!

Tähän ensimmäiseen tarvittiin vaan tuollainen linkkirannekoru, vähän kirjailulankaa ja pari hiuspinniä (avustukseen). Helppoa ja selkeät ohjeet tämän tekoon löytyi täältä. Eli siis tuon linkkirannekorun ympärille ikäänkuin letitettiin kirjailulankaa.

Tiedättekö kuinka monta kertaa yritin kääntää tämän kuvan oikeinpäin onnistumatta siinä?
Kaulakoru & rannekoru

Sen lisäksi tuli väsättyä tuollainen nahkaranneke (vasemmalla), johon ohjeet löytyvät samalta sivustolta kuin tuohon ylläolevaan. Niitä on tullut myös tehtyä muutama lisää, niihin kun menee vielä vähemmän aikaa..


Sivustolta löytyy muutamakin eri rannekoru-ohje joita olisi tarkoitus testailla tässä lähiaikoina. Täytyy sanoa että joskus kunnon näpertely on oikeen rauhottavaa ;)

Loppuun vielä päivän kuva-arvoitus. Mikä on tämä karvainen, iso ja kovasti kuorsaava otus mun sängyllä?


1 kommentti:

Kiva kun kommentoit!