maanantai 26. maaliskuuta 2012

Tunnustuksia

Sain Tiialta haasteen jossa piti kertoa 7 random faktaa itsestään. Kiitti Tiia! Sen jälkeen haaste pitäisi heittää 15 muulle blogille. Hups, saa nähdä miten se onnistuu.

Päätinkin toteuttaa tämän haasteen hetimmiten, nyt kotona ollessa kun en keksi mitään muutakaan ihmeellisempää kirjoiteltavaa.

1. Inhoan matkalaukun purkamista. Palasin yli viikko sitten Suomeen ja vieläkin tuo laukku seisoo tuossa purkamattomana. Sieltä olen poiminut sitten viikon kuluessa erinäisiä tavaroita mitä olen tarvinnut. Jotenkin on tunne, että se seisoo tuossa samassa paikassa vielä viikon kuluttua jolloin se pitäisi pakata uudelleen. Ja valitettavasti ihan eri vaatekerralla. Olisikin ollut helppoa sulkea kansi vaan uudestaan kiinni ja lähteä.


2. Olen lätkäfani. Joo, tietty tulee seurattua MM-kiekkoa, mutta olen myös koko pienen ikäni käynyt SM-liigan peleissä. Nyt ensimmäistä kertaa pitkästä aikaa olen päässyt seuraamaan play-offseja areenalla, ja onhan niissä ihan eri tunnelma kun tavallisissa runkosarjan peleissä. Ja luonnollisesti, on vain yksi jengi stadista, ja se on Jokerit ;)

Ja tämä on muuten paras mainos aikoihin ;)3. Rakastan sisustamista ja sisustuskaupoissa kiertelyä. Se on parasta hermolomaa! Haaveena olisi että seuraava koti joka (luultavasti) ulkomailta löytyy, olisi hieman pysyvämpi. Tosin näin olen tainnut jo sanoa viimeiset pari vuotta ja blogin vakkarilukijat tietää miten siinä on käynyt..Olisi ihana päästä sisustaamaan kotia vähän pysyvämmin. Onneksi Suomesta löytyy kaunis koti jonne haalin aina pieniä sisustusesineitä.

Tää kuva on otettu joulun aikaan, hence the tontut ;)
4. Rakastan intialaista ruokaa. Tosin olen hieman kaavoihin kangistunut tässä suhteessa, että vaikka olen kokeillut erilaisia curryjä, otan lähes aina sen kermaisimman version. Peshrawi-naan leipä on parasta mitä tiedän. Kotona tulee välillä tehtyä omia sovelluksia curryistä ja ihan makoisia niistä yleensä tulee!


5. Olen ostanut aikuisten potkupuvun. Sellaisen joka tuntuu olevan tosi suosittu nyt ja toisaalta moni pilkkaa ja nauraa partaansa sille. Well, I don't care. Se on supermukava. Omani sain huokeaan hintaan, niitä todella kalliita en (ikinä) suostuisi ostamaan. Tosin tein lupauksen itselleni etten poistu se päältä pihapiiristä mutta olen rikkonut sen jo kahdesti. Kävin nimittäin se päällä hammaslääkärillä ja kylältä hakemasta pizzat. Toisaalta, en välitä miltä näytän meidän tuppukylässä ja hammaslääkärille se oli mukavin vaate ikinä. Mutta muuten kyllä pidän sitä vain kotona! Olen nyt asunut tässä puvussa kotona ollessani ja se on mahtavan mukava ja lämpöinen, kun olen sellainen vilukissa.

6. Olen ihan koukussa Pintrest-sivustoon joka on siis "online pinboard". Sinne olen luonut eri taulut niin resepteille, kodin sisustukselle, DIY-vinkeille kuin unelmien matkakohteille. Loistava paikka kerätä kuvia ja imeä inspiraatiota. Siinä on vaan se huono puoli, että siellä voi viettää ihan liikaa aikaa kun pitäisi keskittyä yliopistohommiin.


7. En tykkää nykyään ollenkaan Hesarista. Itse lehtiversio vielä jotenkin menettelee mutta nettilehti on aivan syvältä. Otsikointi kilpailee yhdessä iltapäivälehtien kanssa ja mitä minä miellän "kunnolliseksi" uutisoinniksi puuttuu kokonaan. Jotenkin ei vaan enää miellytä ollenkaan. Kotona ollessani olen lukenut Aamulehteä, joka on todella hyvä. Eniten ärsyttää se, että olen niin tottunut katsastamaan Hesarin nettisivut että automaattisesti teen vieläkin sen, vaikka voisin hyvin lukea uutiset paremmin Ylen-sivuilta.

Jotenkin on semmoinen tunne että aika moni blogi tämän haasteen on jo saanut, mutta laitan sen silti eteenpäin noille kaikille blogeille jotka tuosta sivupalkista löytyy, eli yhteensä 12 niitä sieltä näyttääpi löytyvän..Ottakaa koppi jos jaksatte!

2 kommenttia:

  1. Mä tulin Meksikosta takaisin Suomeen _marraskuussa_ ja matkalaukusta on edelleen yli puolet purkamatta, se makaa sängyn alla...Tunnustaudun lukijaksi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa että joku muukin :D Ja kiva kun laitoit kommenttia niin löysin sunkin blogin!!

      Poista

Kiva kun kommentoit!