perjantai 9. maaliskuuta 2012

Ihanat vierailijat

Inhoan sitä kun saa viettää ihania päiviä läheisten seurassa ja sitten kun he lähtevät niin tulee todella yksinäinen fiilis.  Viime päivät olen nimittäin viettänyt äitini ja Miss M:n seurassa ja tänään he lähtivät sitten takaisin kohti koti-Suomea. Noh, onneksi saan tänään jo uuden vieraan paikalle ja huomenna lähdetäänkin vierailemaan Bathiin ja Stonehengeen.

Jostain syystä nyt väsyttää ihan hirmuisesti ja juuri kun piti olla aktiivinen ja pestä pyykkiä sun muuta..Ja itseasiassa täytellä yks hakemus loppuun, ja vähän draftata disse-ideaa (joo, keksin mielestäni nyt kiva aiheen, saa nähdä mitä ohjaaja sanoo). Noh, lösähdin sängylle ja en ole tehnyt mitään järkevää. Paitsi koska olin nettipiemennossa pari päivää, katsoin tämän paljon puhutun Kony 2012-klipin.

Anyways, vieraita on aina ihana saada ja mua hemmoteltiin oikein kunnolla kun isä oli täällä viime viikolla ja nyt sain äidin ja ihanan ystäväni tänne! Ensi viikolla olenkin sitten jo Suomessa ja viisurileikkaus odottaa. How nice.
Ohjelma parilta viime päivältä oli aikamoisen leppoinen, tuli otettua jotain kivoja kuvia, ja ajattelin nyt ne tännekin läntätä vaikkei niistä sen erikoisempaa kerrottavaa ole.

Paitsi että torstaina nautin omasta seurastani ja kävelin Oxford. St Hyde Parkin läpi Knightsbridgeen ja ihastelin kun oli kiva keli. Tänään onkin ollut sit taas kylmä. Join kevään ensimmäiset terassikahvit Hyde Parkin söpössä Serpentine-kahvilassa ja luin samalla Pikku Naisia. Aika ihanaa.



Näiden ihanien seurasta sain nauttia parin päivän ajan :)


Perinteisiin kuuluu viedä jokainen perheenjäsen aina Borough Marketilla ja niin tapahtui tälläkin kertaa. Siellä on mukava käydä torstai-ja perjantai aamuisin kun paikka ei ole vielä turistien kansoittama.




Sen lisäksi olen elänyt todella terveellisesti. Vaikka sanoin ettei suklata tarvitse tuoda, sain silti, kröhöm, 2 levyllistä tälläistä Fazerin uutta mansikkasuklaata, joka on ihan mielettömän hyvää! Ja taisin syödä ne, kröhöm, aika nopeasti.




Nyt lähdenkin uutta vierailijaa vastaan, hauskaa viikonloppua kaikille!

6 kommenttia:

  1. Voih, tuollaista se on aina, kun asuu ulkomailla tai muuten kaukana perheestä! Mutta ihanaa, että oot silti saanut nauttia kivoista vieraista viime aikoina. :)

    Enpä ole nähnytkään tuollaista suklaata, mutta se näyttää varsin herkulliselta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, niinhän se vähän on, mutta toisaalta, täytyy aina nauttia näistä vierailuista ja onneksi en edes asu niin kaukana :)
      Ja suosittelen kokeilemaan suklaata, oli ihan mielettömän hyvää ;)

      Poista
  2. Mitä?? uusi Fazer? wau! :D Mäkin haluan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se oli ihan sika hyvää! Yleensä noi erikoissuklaat ei iske (paitsi joulusuklaa) mut tää oli sika hyvää!

      Poista
  3. Ihanan aurinkoisia ja keväisiä kuvia! Mutta sama reaktio täällä: uusi Fazer??! Miten Fazerin uutuuden voi missata Suomessa..? Nyt ei oo joku markkinointipuoli hoitanut hommaansa kun suklaanystävä on täysin pihalla uutuudesta. :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, joo aika outoa kyllä ettei sitä ole näkynyt siellä päässä! Äidin mukaan lentokentälle oli sanottu et tää oli ihan joku superuutuus ja tuli tyyliin ensimmäisten joukossa lentokentälle myyntiin. Eli luulis et se tulis normi supermarketteihin pian!

      Poista

Kiva kun kommentoit!