sunnuntai 27. lokakuuta 2013

Rauhallinen viikonloppu

Otsikon mukaisesti takana on ollut todella rauhallinen viikonloppu. Välillä on ihan hyvä olla kuin ellun kanat, eikä hosua joka puolelle koko ajan. Rakastan itseasiassa viikonloppuaamuja jolloin voi syödä rauhassa aamupalaa, katsoa telkkaria ja löhöillä sohvalla. Ja todeta että onneksi ei tarvitse mennä ulos koska siellä tulee kissoja ja koiria taivaalta. Rakastan myös tuota meidän sohvaa joka on itseasiassa vuodesohva joten siihen saa vedettyä tuollaisen ylimääräisen jalkatilan (jolloin siitä tulee sänky) joten se on täydellinen sunnuntai löhöämiseen.


Säätiedotuksen mukaan kova syysmyrsky on lähestymässä Eurooppaa ja sen pitäisi iskeä Britteihin tänä yönä/huomisen aikana. Tiedä sitten kuinka kova myrsky se tulee oikeasti olemaan mutta ainakin tällä hetkellä ulkona tuulee ja sataa vettä aika kovaa. Joten tämä sunnuntai ollaan vietetty visusti kotona, katsottu sarjoja ja kohta pitäisi tehdä ruokaa.  Alla oleva kuva jostain syystä antaa ihan erilaisen kuvan säästä joka oikeasti ulkona vallitsi tänä aamuna...


Eilen käytiin hieman sisustus shoppailemassa. Hankitaan pikkuhiljaa sitä pienempää tavaraa kotiin, suurinosa isoista huonekaluista on jo hankittu, vielä tarvittaisiin kirjoituspöytä huoneeseen jonka funktiona tulisi olla toimisto ja sen lisäksi jokin lipastosysteemi meidän makuuhuoneeseen. Eilen kuitenkin tuli hankittua seinäkelloa, pyyhettä, sähkövatkainta ja sen sellaista pienempää tavaraa.

Sen lisäksi käytiin ajotunnilla. Siis toisin sanoen minä olin ratissa ja poikaystävä istui pelkääjän paikalla ohjeistamassa. Suurimmaksi haasteeksi ei ole suinkaan osoittautunut vääränpuoleinen liikenne vaan vaihdeauton ajaminen. Mutta tietysti se vaihdeauton ajaminen yhdistettynä vääränpuoleiseen liikenteeseen ei ainakaan helpota asiaa. Tunti kuitenkin ajeltiin ympäriinsä Derbyä ja onnistuin saamaan meidät kotiin ilman kolhuja. Nyt pitäisi vaan yrittää säännöllisesti ajaa jotta siihen tottuisi mahdollisimman nopeasti.


Sellaisia arkikuulumisia siis tänne. Ei sen erikoisempaa mutta ihan mukavaa ja kivaa arkea jota on kiva täällä blogissakin jakaa välillä!

9 kommenttia:

 1. Rauhalliset viikonloput ovat parhaita <3

  VastaaPoista
 2. Teidän sohva näyttää super mukavalta ja kämppä ihanan valoisalta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen kyllä supertyytyväinen meidän sohvaan, se on vaan niin mukava :D Ja onneksi olohuoneessa on isot ikkunat niin se tuo paljon valoa sisälle!

   Poista
 3. vau teillä on sama sohva, mutta meillä vaan se harmaa versio ;) ollaan kanssa tosi tyytyväisiä sohvaan ja plussaa siitä, että on vuodesohva jo ihan senkin takia, jos tarvitsee majoittaa perhettä joskus. :) ihania kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, hauska sattuma! Me valittiin se kanssa juuri siitä syystä että saadaan ekstra sänky jos saadaan vieraita tänne, se on kyllä kätevä!

   Poista
 4. Hyvin sitä tottuu ajamaan väärällä puolella ja vaihtamaan vaihteita vasemmalla kädella ;) Olit oikeassa Etelä-Afrikan liikenteen rauhallisuudesta - kun lentokentältä ajaessa vaihdoin vahingossa kääntyessä väärälle kaistalle niin sain vaan pienen tööttäyksen ja nauruja :P Onneksi ei kukaan tullut vastaan. Nyt viiden päivän jälkeen ja 1500km takana ei enää tunnu pelottavalta ajaa.

  VastaaPoista

Kiva kun kommentoit!