keskiviikko 2. lokakuuta 2013

Täydellinen sunnuntai

Miten olisi vähän reaaliaikaisempia kuulumisia tähän reissujuttujen väliin? Viime viikko meni todella haipakkaa ja muuttostressissä. Nyt ollaan kuitenkin päästy muuttamaan uuteen kotiin, yesh!


Ajattelin kuitenkin nyt tarinoida täydellisestä sunnuntaista. Se sai minut muistamaan miksi rakastankaan syksyä. Ajoimme nimittäin takaisin kotiin Mansesta (siitä lisää myöhemmin) Buxtonin kylän kautta joka sijaitsee Peak Districtillä. Ilma oli täydellinen - aurinkoinen ja syksyisen kuulas. Peak Districtillä hehkui puut jo syksyn väreissä (vaikkakin vielä aika hennosti).


Vietettiin rento päivä kävellen ympäri tätä suloista kaupunkia ja ottamalla kuvia niin lehdistä kuin minusta hyppelemällä siellä lehtien keskellä.


Nautittiin peri-brittiläinen ateria skonsseja ja teetä ja veivät kyllä kielen mennessään. Skonssi mansikkahillolla ja clotted creamilla oli taivaallisen hyvää. Ja kelin ollessa niin upea, nautittiin luonnollisesti teehetki terassilla auringonpaisteessa. Ei kai sunnuntai voi tämän paremmaksi muuttua?
Sunnuntaiden kuuluu olla rentoja ja mielusti täynnä jotain kivaa mutta laiskaa tekemistä. Joten tämä sunnuntai kyllä täytti odotukseni. Ja sanoinko jo miten kauniina luonto näyttäytyi meille?


Peak Districtin alueelle kyllä pitää vielä päästä uudestaan kun lehdet kellastuva entisestään. Se on mukavaa aluetta täynnä kauniita maisemia ja hurmaavia pieniä kyliä. Täydellinen paikka siis päiväretkeilyyn!


6 kommenttia:

 1. Näyttää aivan ihanalta ja kuulostaa täydelliseltä sunnuntailta. En enää jaksa hikoilla ulkona kävellessä tai metroon juostessa, vaan odottelen että pääsen pukemaan kaulaliinaan kaulaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, ymmärrän kyllä : ) Nyt varsinkin kun siirryttiin jo lokakuuhun niin on ihan kiva että saa pukea muhkeita kaulahuiveja ja villatakkeja päälle :)

   Poista
 2. Näyttää ihanan syksyiseltä!:) Mun blogista muuten löytyy sulle pieni haaste!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tälläinen syksykeli on kyllä ihan parhautta! Ja kiitos haasteesta!

   Poista
 3. Skonssit <3
  Ja ihanan näköistä :) Helsingissäkin on kaunista, mutta ihan liian kylmää :( Nyt on parina viime päivänä melkein aina alle 5 astetta "lämmintä" :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hui, kuulostaa kyllä kylmältä! Toi sunnuntai tuntui kyllä olevan poikkeuksellisen lämmin päivä koska kyllä nytkin täällä on ollut aika kylmä jo!

   Poista

Kiva kun kommentoit!