sunnuntai 16. helmikuuta 2014

Viikkokuulumiset

Maanantaina oli ihan jäätävän kylmä. Okei, verrattuna Suomen pakkasiin ei tietysti niin kylmä, mutta Britti asteilla kylmä. Minulla on myös huono tapa jättää hanskat ja pipo aina kotiin (yksinkertaisesti unohdan ne) joten maanantaina yritin kietoa kaulaliinaa entistä tiukemmin naaman ympärille...

Koko viikon olen huudattanut tätä kappaletta puhelimen kautta korviin. Tulee jotenkin niin kesäinen fiilis kun tätä kuuntelen! Jos suljen silmäni ja yritän miettiä lämpimiä ajatuksia voin melkein kuvitella kesän tänne!


Tiistaina oli kurja keli ja pitkä päivä töissä joten mikäs sen mukavampaa kuin tehdä juustofondueta illalliseksi! Juustofondue on oikein kunnon lohturuokaa ja voi vitsit että se maistui hyvältä tuona iltana. Lasi valkkaria kyytipojaksi niin johan tuntui paremmalta. Toi fonduepata oli kyllä paras hankinta aikoihin.


Keskiviikkona hain kivan yllätyspaketin postista! Vanhemmat lähetti suklaata (joka luonnollisesti hävisi saman illan aikana parempiin suihin) ja uusimman Safkaa-kirjan. Yritetään kokeilla uusia reseptejä siitä heti tällä viikolla, saa nähdä mitä siitä tulee! Sieltä löytyi varsinkin yksi hyvänkuuloinen pyttipannuresepti jota pitää heti testata.


Torstaina näin harvinaisen valoilmiön töihin lähtiessä: auringon! Halleluja! Silloin kun jaksan tuijotella maisemia junassa (joka on aika harvoin nykyään), niin ne on kyllä todella kauniita. Varsinkin aamuaikaan kun aurinko pilkottaa horisontissa (jos se siis pilkottaa).


Perjantaina vietettiin tietysti sitä Ystävänpäivää ja tietysti illan tärkein juttu oli katsoa lätkää! Suomi-paidat päälle ja kamalat kannustukset päälle! Mä varastin poikaystävän lätkäpaidan ja hyvin se tuntui auttavan Suomen pojat voittoon ;)


Lauantaina oli aivan kamala keli ja suurinosa päivästä menikin sohvalla makoillessa ja kirjaa lukiessa. Luultiin että oltais lähdetty jonnekin mutta eihän me jaksattu. Tälläisistä päivistä tulee ärsyttävän laiska olo mutta sitten yritän aina vakuuttaa itseäni sillä että viikonloppuisin on ihan ok ottaa iisisti. Sain myös vihdoin postia H&M:ltä mistä tilasin kivat uudet tyynynpäälliset (kuvassa) ja pari muuta juttua piristämään sisustusta.


Sunnuntai aamu alkoikin taas miesten viestihiihdon katselulla kunnes oli pakko sulkea telkkari kun alkoi menemään niin huonosti. Loppupäivä menikin ulkoillessa ja yrittäen hankkia raitista ilmaa varastoon, siitä lisää seuraavassa postauksessa, sen verran kiva päivä oli kyseessä!


Etukäteen jo ahdistaa huomisaamun herätys mutta eiköhän tästä ole ihan hyvä viikko tulossa!

6 kommenttia:

  1. Ahh onpa ihanaa lukea blogikirjoituksia jostain muusta kuin ainaisesta fitness-intoilusta ja proteiineista :D Ihana juustofondue, suklaa ja laiskat viikonloput <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, joo proteiini kamat ja sun muut ihme super foodit ei ole oikein mun juttu, tykkään ihan liikaa herkuttelusta :)

      Poista
  2. Toi biisi on ihan jumissa mun päässä! Lauleskelen sitä vähän väliä itekseni ja siitä todella jotenkin tulee tosi kesäinen fiilis :)

    VastaaPoista
  3. Just päädyin jotain ihan toista kautta kattomaan ton biisin musavideota ja meinas oksennus tulla. Yök. Nyt vasta huomasin, että olit kirjoittanut siitä täällä sunnuntaina. Jotenkin niin teennäinen, en enää pysty erottamaan biisiä videosta varmaankaan, mutta ainakin toi video oli niin wannabejenkki, että tuli oikein myötähäpeä :D
    Voit jaella lisää hyviä reseptejä täällä, mulle tulee tarpeen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, se video on vähän teennäinen ja itseasiassa en alkuun edes tykännyt biisistä mut sit se jotenkin tarttui :)

      Poista

Kiva kun kommentoit!