sunnuntai 9. helmikuuta 2014

Viikon kuulumiset

Maanantaina oli vielä niin paljon energiaa viikonlopun jäljiltä että illalla päätin kokeilla mielenkiintoista keksireseptiä. Kyseessä oli gluteiinittomat suklaakeksit ja reseptin nappasin täältä. Salainen ainesosa oli avokado ja niistä tuli kyllä tosi hyviä keksejä! Tosin olisi ehkä pitänyt pilkkoa vieläkin lisää suklaata joukkoon...Keksit ja kylmä maito muumi-mukista juotuna kyllä paransi maanantai-iltaa huomattavasti!


Olen aivan varma siitä että kevät on tulossa nyt jo kovaa vauhtia! Lähdin tiistaina töistä jo viiden aikaa ja taivas oli vielä sininen ja ulkona oli valoisaa. IHANAA! Askeleeseen tuli pieni lisäpomppu tämän ansiosta ja hyvällä mielellä talsin asemalle.


Kuluneen viikon aikana innostuin selvästi maisemakuvauksesta mutta tämä näkymä oli niin nätti etten voinut jättää kuvaamatta. Jotenkin mielestäni kuvan tunnelma ja värit ovat aivan mahdottoman kivat. Kello on siis n.8.20 ja juna on juuri saapumassa Birminghamiin.


Torstaista kirjoittelinkin jo blogiin, mutta laitetaan nyt vielä yksi kuva siltä päivältä. Tässä kello on kahdeksan illalla ja olen juuri saapumassa kotiin. Olo ja ulkonäkö on aika nuutuneen näköistä, kaiken lisäksi takkikin tuntuu märältä kun joutui kävelemään kotiin sateessa. Torstai oli ehdottomasti viikon rankin päivä - kesä tule jo!

Perjantaina fiilistelin taas kevättä (joku muka hieman innoissaan?). Oli todella kaunis ja aurinkoinen päivä ja ihastelin tätä näkymään kun kävin ostamassa lounasta.


Perjantai-iltana tehtiin pizzat ja katseltiin hieman vielä Olympialaisten avajaisseremoniaa (hiemanko muuten kyrsii että Filppula joutuu jättämään pelit väliin). Avajaisethan alkoi jo neljältä Brittien aikaa joten minä en nähnyt muuta kuin ihan loppuhulinat, mutta pääsin kuitenkin vähän Olympialaisten fiiliksiin.


Lauantaina kävinkin täydentämässä työvaatevarastoa (hups) kaupungilla ja fiksasin samalla kynnet (varoitus nakkisormi-kuvasta). Täällä on edullista käydä laittamassa kynnet (meikäläiseltä löytyy siis tekokynnet) ja käyn yhdessä pienessä paikassa keskustassa. Sitä johtaa sellainen taskukokoinen aasialainen nainen sellaisellakin tehokkuudella että siinä ei kauan ihmetellä. Hauska paikka ja kynsistä tuli taas kivat!


Illalla katselin telkkarista Step Up 2 (rakastan tanssileffoja) ja saatoin hieman ihastella taas Channing Tatumia. Olen nähnyt tämänkin kyseisen leffan vaikka kuinka monta kertaa mutta piti ottaa ilo irti siitä ettei toinen puolisko ollut kotona ja valittanut mun leffamausta. Alla paras toteamus ikinä jonka kerran yksi kaveri linkkasi Facessa meikäläiselle.


Sunnuntai-aamu alkoi katselemalla naisten lumilautailua Olympialaisissa ja hienosti veti Suomi kotiin hopeamitalin! Mutta tällä kertaa liikutuksen kyyneleet toi silmiin Brittien Jenny Jones. BBC:ltä tietysti kisoja katsoin ja siinä vaiheessa kun Jenny Jonesin pronssimitali varmistui alkoi molemmat toimittajat selostamossa itkemään. Kyseessä on Britannian ensimmäinen ikinä mitali lumilautailussa. Tämän jälkeen näytettiin kun Jenny tapasi vanhemmat ekaa kertaa mitalin voitettuaan ja siinä alkoi taas niin Jenny, vanhemmat kuin toimittajakin itkemään. Ihanaa. Urheilua parhaimmillaan.

Suomen lätkä on kyllä pakko saada katsottua suomalaisella selostuksella, eihän tästä muuten tule mitään. Täytyy varmaan ostaa Tv-kaista taas kun livestreamaus ei ainakaan onnistu alkumatseissa kun minä olen vielä töissä siihen aikaan kun ne alkaa.


Nyt ajattelinkin käydä vaatekaappini kimppuun ja siivota sen niin että mun on helppo valita vaatteet sieltä joka aamu (ja possut lentää)....

14 kommenttia:

  1. Oih, gluteenittomia avokadosuklaa-keksejä! Pakko kokeilla jossain vaiheessa, kiitokset vinkistä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne oli kyllä todella maukkaita eli ehdottomasti voin suositella! Ja superhelppoja valmistaa myös!

      Poista
  2. Step Up 2 on ihana leffa! <3
    Tänään paistoi vähän aurinko täällä Suomessakin, aurinkoa on ollut niin ikävä :)
    Kevät saisi kyllä tulla jo!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on ihana leffa, vaikka Step Up 1 on vieläkin mun favourite kun siinä on Channing Tatum :)
      Kevät voisi kyllä tulla pikaiseen jo, mutta kohta! Helmikuu menee kuitenkin nopeasti ja sit ollaan jo maaliskuussa (joka on ehdoton kevätkuukausi!)

      Poista
  3. Mä tein noi keksit kanssa, mut miten ihmeessä sä sait niistä noin rapean näköisiä?? :D Mä paistoin eka 15 min ja huomasin et ne oli ihan liian taikinaisia ja sit laitoin ylimääräseks 10 min ja sit ne oli hyvii ja pysy kasas. Mut ei niistä kyl noin paksuja ja rapeita saanu millään =D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei noista munkaan kekseistä kyllä rapeita tullut! Ne oli rapeita ainoastaan reunoilta ja koko keksistä piti pitää kiinni ettei se hajonnut käsiin! Mäkin jouduin paistaa niitä ainakin 20 min vaikka ohjeessakin sanottiin että 15 min pitäisi kyllä hyvin riittää. Mutta joo, ei ne kyllä kamalan paksuja ja rapeita ollut, kuva varmaan hämää :D

      Poista
    2. Aa okei. Mä tein itseasiassa niin et epähuomios paistoin 15 min 175 astees ja sit annoin niiden jäähtyä ja tajusin et ne ei oo viel valmiit ja lämmitin uudestaa uunin 180 asteeseen (niinku ois alunperin pitäny) ja pidin viel jtn 10 min. Vähän palo reunoista, mut ku otti ne palaneet reunat pois nii ai että oli hyvää.

      Poista
    3. Ne oli kyllä tosi hyviä, tosin totesin että seuraavalla kerralla laitan vielä enemmän suklaata :)

      Poista
  4. om nom, mun on ehkä kans pakko kokeilla noita keksejä! avokado ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa kyllä ehdottomasti kokeilla vaikka niiden koostumus on aika löysä ja ei niin keksimäinen :) mutta hyviä ne oli!

      Poista
  5. Jee, kevät! Oon itse nyt Brasiliassa (!!!) ja täällä on kyllä vähän liiankin kuuma. Toivottavasti takaisin tullessa on jo kevät pitkällä.
    Millaista työtä muuten teet? Olen itse valmistumassa syksyllä ja ahdistaa, etten koskaanikinämilloinkaankuitenkaan saa töitä... Millainen sun hakuprosessi oli, tärppäskö nopeaan?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi vitsit, siis Brasiliassa?!? Minäkin haluan - vitsit kun olisin sun kengissä nyt :D
      Hmm...hakuprosessi vähän riippuu eri aloista, se on esimerkiski ihan eri omalla alallani (polittiikka, kv-suhteita sen semmoisia hommia) kuin esim. finanssialalla. Mä hain töitä alkuun hyvin rajatulta maantieteelliseltä alueelta täältä Englannista joten hirveästi ei ollut hakea paikkoja mutta onneksi kuitenkin nappasi, teen oman alan hommia liittyen tutkimukseen. Tiedän kyllä tuon tunteen, mulla oli ihan sama tunne mutta sitten onneksi nappasi. Eli riippuu varmaan pitkälti miltä alalta haet töitä, tai mille valmistut ja mistä niitä töitä haluat! Tsemppiä siis sinne!

      Poista
  6. Haha, mä käytän kans avokadoa joka asiassa nykyään... tosin tämä keksiresepti oli uusi tuttavuus ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Avokado on vaan niin hyvää! Se on mun ihan lempparijuttu ja jos vaan voin niin tungen sitä kaikkeen. Vaikka tässä reseptissä se ei kyllä maistunut yhtään keksien läpi :)

      Poista

Kiva kun kommentoit!