sunnuntai 23. helmikuuta 2014

Viikonloppu fiiliksiä

Viikonloppu on mennyt todella rauhallisissa fiiliksissä. Lauantaina heräsin jo 7.30 koska piti ehtiä kasin jälkeiseen junaan kohti Birminghamia. Ulkona oli ihan mieletön keli, niin ihanan keväinen että mieliala oli ihan taivaissa. Laitoin ekaa kertaa päälle Conssit ja trenssin ja kaikenlisäksi aurinkolasitkin sai pistää nenälle. Linnut lauloi ja ilmassa ihan oikeasti tuoksui kevät! Asfalttihan täällä on näkyvissä aina mutta ihanaa kun oli kuivaa. Ah, ja pah, kevät tulee!


Kävin todella Birminghamissa viemässä sinne Pakistanin viisumihakemuksen jossa oli todellinen työ täyttää. Mm. uskontoa, veriryhmää ja vanhempien sekä puolison tietoja kysyttiin. Ehdin myös hieman kierrellä Birminghamin kauppoja kunnes suuntasin taas kohti kotia katsomaan pronssipeliä!


Siis mitä tässä nyt pitäisi katsoa kun Olympialaiset loppui? Meillä on joka ilta valehtelematta telkkarista pyörinyt päivän lajien kohokohdat. Pronssipeli oli hurjan jännä ja välillä poistuin makkariin kun en pystynyt katsomaan (varsinkin USA:n rankkareiden kohdalla). Ja voi juma kun Suomi sai maalit. Seinät on meillä tosi ohuet joten toivottavasti naapurit eivät saaneet liikaa traumoja mun kiljumisesta! Ja jollei joku ole vielä nähnyt tätä niin katsokaa. Kyllähän siinä minullakin tuli kyyneleet silmiin ja raavaat miehet herkistyi. Voi Teemu!



Olympialaisten lisäksi koukututtiin näin jälkijunassa "Siltaan" eli Broeniin. Kaveri suositteli sitä meille ja ruvettiin sitä viime maanantaina katsomaan melkeinpä tahdilla "jakso per ilta". Lauantai iltana menikin sitten kolme jaksoa peräjälkeen jotta saatiin se loppuun! Todella koukuttava sarja, nyt voisi ehkä alkaa katsomaan House of Cardsia Netflixiltä.

Sunnuntai meni samoissa rennoissa tunnelmissa kun telkkarista tuli lisää lätkää! Meidän piti tehdä jotain kivaa mutta sitten jämähdettiin taas telkkarin ääreen kun kultapeli alkoi. Eli ehkä se on ihan hyvä että olympialaiset on nyt ohi. Sunnuntai aamu on myös yleensä ainut aamu jolloin jaksan tehdä näitä aivan ihania pannukakkuja. Nämä on tosi helppo ja nopea tehdä ja niin maukkaita! Täytyy ehkä tosin lähteä käymään Kanadassa koska nyt poikaystävän sieltä tuotu vaahterasiirappi alkaa olemaan loppu. Kääk! Reseptin näistä pannukakuista olen kirjoittanut ylös myös tänne

.
Ehkä ihan hyvä että viikonloppu oli rento kun takana oli niin kiireinen viikko ja edessä on luultavasti vielä kiireisempi viikko. Nyt on kyllä niin rentounut olo että mitenköhän saan itseni revittyä huomenaamulla sängystä ylös...

9 kommenttia:

  1. Mä mietin ihan samaa eilen kun katsoin viimeisiä lähetyksiä olympialaisista! Normaalisti mun television katselu rajoittuu nykyään ehkä pariin kertaan viikossa, silloin katselen joko Salkkareita, McLeodin tyttäriä tai Putousta. Olympialaisten aikaan katselen kyllä ihan töllön täydeltä sitä mitä sieltä milloinkin sattuu tulemaan, vaikka en ole juurikaan muusta kiinnostunut kuin jääkiekosta.

    Oikeasti välillä televisio oli päällä aamusta iltaan ja sivusilmällä tuli katsottua niin hiihtoa, taitoluistelua, curlingia, lumilautailua kuin pikaluisteluakin. :D Eilen sitten mietin, että tuleekohan sitä joku post-Olympic depression, kun ei tulekaan enää urheilua koko päivää. ;D Ehkä se toisaalta on ihan hyvä että ne nyt loppu, niin josko sitä sais keskityttyä vaikka siihen opinnäytetyön tekemiseen urheilun tuijottamisen sijasta. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, joo ihan outoa kun nyt pitää etsiä jotain muuta katsottavaa! Kiva kuulla että joku muukin jäi ihan koukkuun Olympialaisiin :) Mä kanssa katsoin vaikka mitä lajeja, jopa curlingia vaikken sen säännöistä mitään ymmärrä!

      Tsemppiä opinnäytetyön tekoon, toivottavasti pystyt keskittymään siihen nyt paremmin kun ei ole enää mitään häiriötekijöitä :D

      Poista
    2. Mä toivon kans, että sen tekeminen olis nyt helpompaa, kun televisiosta ei enää päivisin tuu mitään järkevää. :D

      Poista
  2. Jakso per iltahan on ihan hyvä vauhti katsoa sarjoja. ;) Tuon takia ite alan yleensä katsomaan sarjoja vasta siinä vaiheessa, kun niitä on ilmestynyt useampi tuotantokausi... joskohan sitä pikkuhiljaa viitsisi aloitella Breaking Badia. Tuota Siltaa on sen verran moni suositellut että pitänee ottaa omalle katsomislistalle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä totta, tosin välillä saattoi mennä ehkä vähän enemmän kuin vain yksi jakso :) Mut se on kieltämättä kätevää että odottaa pari tuotankokautta, parasta katsoa silleen ilman että joutuu odottamaan uusia jaksoja. Breaking Badista olen kuullut paljon hyvää ja sitä aloinkin jo katsomaan mutta sitten se vähän jäi...

      Poista
  3. Mun pitikin just eilen kysyä, että millä reseptillä olit tehnyt ne pannarit.. hyvä, ens vkonlopulle tekemistä siis! :)
    Oon ollut koko päivän ihan hukassa kun ei ole enää kisoja "katottavana" tai lähinnä taustamölynä :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä just istun telkkarin ääressä ja ihmettelen että mitä katsoa kun ei ole enää olympialaisia!

      Poista
  4. Me katsottiin Sillan ykköskautta viime kesänä, kun oltiin kk Suomessa. Nyt tuossa hyllyllä odottaa 2.kauden dvd, vielä ei olla aloitettu, mutta kohta..
    Tällä hetkellä ollaan ihan jumissa amerikkalaiseen Parks&Recreationiin. Mä oon vähän sellainen, että kun kerran alan jotain katsoa, niin sitten sitä katsotaan kolme-viisikin jaksoa kerrallaan. Sitten muutama tuotantokausi meneekin kuin hujauksessa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä olen nyt kanssa yrittänyt etsiä sillan 2. Tuottista sitä kun netflixiltä ei löydy... Pitääkin tsekata löytyisikö tuo parks&recreation kanssa, kiitti vinkistä!

      Poista

Kiva kun kommentoit!