lauantai 15. helmikuuta 2014

Ystävänpäivää ja viikonlopun luksusta

Eilen todella vietettiin ystävänpäivää. Tykkään enemmän kyllä Suomen tavasta viettää ystävänpäivää kuin tästä brittiläisestä Valentine's Day hössötyksestä. Täällä on kaikki miessukupuolen edustajat tullut ihan hulluksi viimeisen viikon aikana kun pitäisi keksiä jotain kivaa tyttöystäville. Ravintolat on täyteen bookattuja (ollut jo ajat sitten) ja päivästä pitäisi tehdä jollain tapaa erityinen. Kaupat on täynnä punaista krääsää vaikka mihin lähtöön. Ja kaikki on tuplasti kalliimpaa. Kamala stressi sanon minä.


Toisaalta en kyllä yhtään pannut vastaan kun poikaystävä yllätti minut aamulla ruusupuskalla, kortilla ja nallella. Söpöä. Illaksi ei oltu suunniteltu mitään sen erikoisempaa paitsi hyvää ruokaa ja lätkää. Lätkän katsominen meinasi aiheuttaa harmaita hiuksia koska ostin tv-kaistan sitä varten, mut helkkari se ei ladannut niitä ohjelmia! Joten ihan paniikissa yritin löytää muuta keinoa katsoa lätkää, Yle Areenahan näyttää kisat mutta ne ei näy ulkomailla. Loppuenlopuksi onneksi pystyttiin katsomaan peli BBC live streemauksen kautta, ilman selostusta kylläkin! Sit yritettiin saada Yle Puheelta selostus kuulumaan mutta eihän ne ollut synkassa ja kuultiin maali ennenkuin nähtiin se. Noh, toivottavasti huomisen peli näkyy Tv-kaistalta hyvin.

Tehtiin ihan mun lemppari naposteltavaa (joka tosin myös hyvin illallisesta käy) eli nachoja! Niitä tulikin tehtyä niin paljon että tuli kyllä kunnon ruokakooma. Sopiva Valentine's Day leffa olikin White House Down - räiskyntää ja actionia poikaystävälle, Channing Tatum mulle :)


Rakastan rentoja lauantai-aamuja. Nytkin istun tässä sohvalla, lueskelen blogeja, kirjoittelen postausta, maha täynnä hyvää aamiaista. Taustalla pyörii curling jonka sääntöjä en vieläkään tajua vaikka poikaystävä on ne jo moneen kertaan selostanut. Meidän piti tehdä jotain kivaa (ulkoilma aktiviteettia) tänään mutta ulkona on ihan kamala keli, tuuli on hurjan kova. Joten nyt mietitään sitten että mitäs voitaisi tehdä.


Meillä oli tarkoitus jo eilen valmistaa suklaafondueta mutta oltiin niin täynnä ettei kyetty. Joten tehtiinkin sitä aamupalaksi. Tosin suklaan sijasta valmistettiin Butterscotch fondue. Maailman epäterveellisin aamupala mutta niin hyvää. Se on sitä viikonlopun luksusta ;) Arkiaamuina kun mennään niin haipakka niin viikonloppuisin on ihan hyvä ottaa rennosti.


10 kommenttia:

  1. Oi nachot, maailman paras ja samalla hirvein herkku - hirvein siksi, ettei niitä voi vastustaa, ja koska niillä syö aina itsensä kunnon ähkyyn :D Meillä on poikaystävän kanssa projekti käydä läpi Edinburghin eri paikkoja mistä saa nachoja, etsinnässä on Se Ultimaattinen Nachopaikka, ja kotonakin niitä tulee aina välillä tehtyä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, nachot on kyllä petollinen herkku :) mä tykkään tehdä niitä just kotona, mua just ärsyttää ravintoloissa kun tuntuu ettei ne ikinä tunge tarpeeksi täytteitä niiden nachojen kanssa :)

      Poista
  2. niin herkullisen näköinen toi nacho-kuva että aloin himoita niitä itsekin :D

    VastaaPoista
  3. Taalla meni San Valentin eli rakastavaisten paiva ohi kuin mika tahansa muukin ja kiva niin. Tykkaan enemman yllattavasta ja omaehtoisesta, jopa arkisesta, romantiikasta :) Taalla on erikseen heinakuussa dia del amigo eli ystavanpaiva. Silloin ravintolat sitten ovatkin tupaten taynna. Mun ystavista vahemmista on paikallisia, joten tuokin on jaanyt tahan saakka valista. Ylipaansa taalla on joka ammatille ja asialle jokin paiva, joten keskityn valikoimaan pullasta juuri ne rusinat, jotka mua huvittaa :D Ja oliko Channing tosiaan White House Downissa?!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toihan on juuri oikea tapa ja paras juttu ulkosuomalaisuudessa: voi poimia joka kulttuurista ne parhaat puolet jotka sopii juuri itselleen :D Mä en välitä todella Valentines Daysta muuten mutta kukkia on kiva saada!
      Ja kylla, Channing oli todella siina, jos sattuu olemaan fani niin suosittelen ehdottomasti sita leffaa ;)

      Poista
    2. Nyt meni puurot ja vellit sekaisin eli ajattelin elokuvaa Olympus Has Fallen. Same same but different... :D Channing on enemmän välttelylistalla, mutta miksei se Jamie Foxxin ohella vois mennäkin.
      Ja myönnettäköön nyt muisti virkistyneenä, että sain eilen valita kävelylenkin kukkakiskalta jotain. Koska leikkokukkien kuihtuminen rikkoo mun sydämen, valituksi tuli parvekekukka. Pitää hyödyntää vielä eteläisen puoliskon kesä-Saint Valentine's :)

      Poista
    3. Mä en kyllä yhtään ihmettele et meni puurot ja vellit sekaisin, en tajua miten on onnistuttu tekee kaksi niin samanlaista leffaa ihan samaan aikaan :D Mun täytyy myöntää että Channing on ihan mun juttu mutta toisaalta ei toi Gerad Butlerkaan ollut paha siinä Olympus Has Fallen...

      Oih, ihanaa että sait parvekekukan! Siitä olen kyllä kateellinen, täytyy vielä hetki odottaa että minä sellaisen meidän olemattomalle parvekkeelle saan :)

      Poista
  4. Hei kerroppas mulle teidän nacho-resepti, pliis! Oliko katsomisen arvoinen leffa (jos ei oteta Channingia mukaan)? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on superhelppo, mut täytyy vielä varmistaa salaiset aineosat Alanilta, se aina tekee nachot ;) öh, ilman Channingia? Jaa-a, tuskinpa olisin katsonut, sellainen perus räiske leffa joka on täynnä epäuskottavia juttuja.... Mut joo, Channingin vuoksi kantsii katsoa :)

      Poista

Kiva kun kommentoit!