sunnuntai 16. marraskuuta 2014

Perinteiset viikkokuulumiset

Maanantain vietin vielä Berliinissä, lento kotia kohti oli vasta myöhemmin päivällä joten aamulla päätin lähteä aikaisin hotellilta ja kävellä keskustaan ihmettelemään. Koko kaupunki oli ihanan hiljainen (ja roskainen) kaikkien juhlintojen jälkeen ja paljoa ei edes turisteja näkynyt. Kahvihammasta alkoi kolottaa joten koukkasin Starbucksiin hetkeksi (ilmaisen wifin perässä joka ei tietysti toiminut) ja maistoin vuoden ensimmäisen joulukahvin, eli Lebkuchen Latten. Ihan ok, mutta ei paras maku ikinä.


Fiilistelinkin jo aikaisemmin viikolla kuinka ihanaa oli olla taas kotona. Suurinta iloa taisi herättää (poikaystävän näkemisen lisäksi tietysti) kunnon kotiruoka. Poikaystävä oli innostunut kokeilemaan uusi reseptejä, joten tiistai-iltana saatiin maistella Aubergine melts, jotka oli tosi hyviä!


Olen yrittänyt ottaa itseäni taas niskasta kiinni liikunnan suhteen. Minusta ei ikinä tule mitään himoliikkujaa joka harkitsee tarkkaan joka suupalansa, rakastan ihan liikaa ihania herkkuja, että minusta siihen olisi. Fakta on kuitenkin että istun päivät pitkät tietokoneen ääressä sen 8 h joten totesin että olisi oikeasti ihan hyvä tehdä edes vähän jotain liikunnallista 2-3 kertaa viikossa. Päätin aloittaa reippailla kävelylenkeillä, näköjään täysin pinkkiin verhoutuneena. Kuvasta ei tietysti näy, mutta myös lenkkarit mätsää asuun ;)


Olen suorittanut hyvin empiirisia tutkimuksia viikon aikana eri joulukahvien suhteen - olen ehtinyt maistaa niin Starbucksin kuin Costan joulukahveja ja kyllä Costan kahvit voittaa ihan kirkkaasti. En ole mikään suuri Starbucksin Gingerbread Latten fani mutta Costalta löytyy taas aivan ihania kausimakuja kuten Praline Cappucino tai Sticky Toffee Latte.


Poikaystävä lähti viikonlopuksi Skotlantiin joten minä sain koko kodin itselleni! Perjantai-iltana kun pääsin kotiin muistinkin kuinka kivaa on se että joku on kokkaamassa kotona ;) Onnistuin kuitenkin väsäämään itselleni salaatin ja pääsin vihdoin käsiksi uuteen lehteen jonka olin ostanut jo hetki sitten mutta nyt vasta ehdin avaaman sen. Tälläiset illat on parhaita pitkän viikon jälkeen, tästä oli hyvä lösähtää sohvalle ja mennä aikaisin nukkumaan!


Lauantai-aamuna heräsin pirteänä jo seiskalta ja päätin ottaa kahdeksan aamujunan Lontooseen (siitä myöhemmin lisää). Siihen aikaan aamusta en jaksanut kävellä puolta tuntia asemalle (ja saatoin ehkä herätä liian myöhään) joten soitin tutulle taksiyhtiölle. "Tuttua" tarkoitan sillä että kun kerroin osoitteeni sieltä huikkasi iloisesti "Oh, is that Laura?". Jeps, saatetaan käyttää kyseistä yhtiötä ehkä hieman liian usein kun siellä tiedetään jo nimeltä (niin, siis meidän edestä ei mene mitään bussia ja bussi olisi itseasiassa samanhintainen kuin taksi). Noh, junassa oli hyvä heräillä kahvin avulla ja lukea hömppäkirjaa (joka tosin sai matkakuumeen taas heräämään, haluan Nykkiin!)


Tällä hetkellä katselen juuri Top Gear-ohjelmaa ja mietin että mitä kaikkea pitäisi jaksaa tänään tehdä. Ehkä hieman siivota, tehdä pari hommaa mitä en ehtinyt viikolla tekemään, ja iltapäivällä käydä kaverin luona teellä ja rapsuttelemassa hänen uusia lemmikkejensä (ilmeisesti kania ja yhtä marsua). En tiedä enää mitä tehdä sunnuntai-iltaisin kun Downton Abbey loppu jo tältä kaudelta! Kääk!

6 kommenttia:

  1. Hih, ihan parasta tuo syöminen, lukeminen ja aikaisin nukkumaan meneminen :D Onkohan tässä tulossa vanhaksi, kun ei enää jaksa riekkua ihan entiseen tahtiin... ;)
    Mun korvaan gingerbread latte kuulostaa ihanalta, vaikken lattea koskaan juokaan. Mutta kaikki, missä on piparkakun makua on pakko olla hyvää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, tiedätkö mietin just samaa kun olin kirjoittanut ton lauseen - kuulostanpa mä vanhalta (ja olin oikeasti jo kympiltä sängyssä lukemassa kirjaa). ...

      Siis periaatteessa se gingerbread latte on ihan hyvää, mutta mä tykkää näköjään super makeista makukahveista joten se Costan Sticky Toffee Latte maistuu ihan täydelliseltä :D

      Poista
  2. Kuulostaa ihanan rennolta viikonlopulta!:) Onko tuo hömppäkirja muuten hyvä?

    Mäkin käytin aikoinaan Glasgowssa todella usein samaa taksiyhtiötä, kun nilkka oli paketissa että hekin sitten loppujen lopuksi joko heittivät tuon saman "oh, is that Marika?" kommentin. Välilllä jopa soittaessani fysioterapiasta kotiin taksia ja nimeni sanottua he osasivat jo kysyä, että menenkö siihen ja siihen osoitteeseen taas (joka oli siis kotiosoitteeni) :D Varmaan olin päässyt hyvin johonkin kanta-asiakasrekisteriin..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kieltämättä juuri täydellinen viikonloppu. Ja joo, se oli mun mielestä hyvä, ajattelin just itseasiassa kirjoittaa hieman enemmän kirjoista joita olen lukenut tässä syksyn aikana joten kirjoitan siiitä kohta, mutta siihen asti.... joo oli se hyvä :D

      Joo, pikkasen kyllä rupesi naurattaa, mutta toisaalta jos aina käyttää samaa yhtiötä niin toisaalta en ihmettele, nääkin kun aina lähettää tekstiviesti vahvistuksen joten niillä on rekisterissä jo valmiiksi mun numero :)

      Poista
  3. Meidän A2B kans ainakin oppi varmaan jo ekan kerran jälkeen, et kuka ja mistä kun näkivät siellä päässä tietyn numeron soittavan. Ei tarvi turhaan selitellä, tehokasta. Ja piristävän pinkki asu sulla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä totta että se on ihan kiva ettei aina tarvitse samoja juttuja toistella vaan ne löytyy ne kätevästi koneelta kun bookkaat taksia! Ja kiitos, en ollut ihan ajattelut noin värikoordinoituneena lähteä lenkillä mutta näköjään kaikki lähellä olevat pipot ja kaulaliinat oli pinkkejä :)

      Poista

Kiva kun kommentoit!