torstai 10. syyskuuta 2015

Kesän 2015 muistojaKesä loppuikin jo hetki sitten, tai ainakin täällä. Nyt ollaan palattu todenteolla arkirytmiin ja tuntuu että kelikin vaan kylmenee kylmenemistään. 

Nyt onkin siis hyvä aika muistalla kesää 2015 ja miltä se näyttikään! Pirkko antoikin hauskan idean kommentoidessaan kesän alussa tekemääni "kesä 2015 bucket-listaa", eli mitä tältä listalta toteutuikaan kesän aikana (tehdyt jutut yliviivattu)?

Kesä 2015 bucket lista - mitä toteutuikaan?

*Telttailua joku kaunis kesäviikonloppu Walesin puolella

Tämä taisi olla jo kesän 2014 bucket listalla ja edelleenkään ei toteutunut. Minä vetoan kiireisiin, kesäkuu vietettiin Suomessa melkein kokonaan, heinäkuu meni muuttohommissa ja elokuussa teki mieli vain nauttia omasta kodista ja uudesta ympäristöstä. Ehkä ensi vuonna?

*Leffan katsomista ulkoilmateatterissa kauniin Kedleston Hallin mailla

Tämä todella harmillisesti ei myöskään toteutunut mutta kyllä meille riippumattomista syistä. Meillä oli jo liput varattu leffaan mutta kyseisenä päivänä satoi vettä kaatamalla ja oli sairaan kylmä, joten ei paljon huvittanut lähteä istumaan vesisateeseen.

*Halutaan myös nauttia meidän uudesta golf-klubi jäsenyydestä ja käydä pelaamassa mahdollisimman usein

Tähän on varmaan kaksi mielipidettä - minun mielestä me ollaan golfattu todella ahkerasti, miehen mielestä oltaisiin voitu käydä ahkerammankin pelaamassa. Minun mielipide voittaa! Ja sainkin kesän aikana pelattua vaadittavat kierrokset että sain voimassaolevan tasoituksen itselleni!*Tee päiväretki upeaan Oxfordiin ja Stratford upon Avoniin

Kyllä, suloisessa Stratford upon Avonissa ehdimme käymään ja siitä kirjoittelinkin lisää tänne. Ihana kaupunki ja me vietettiin todella mukava kesäpäivä siellä!

*Toivottavasti päästään tutkimaan meidän uutta kotiseutua kun (toivon) mukaan päästään jossain vaiheessa kesää muuttamaan uuteen kotiin

Ollaan tutkittu ahkerasti uutta kotikaupunkiamme ja myös kyllä seutua laajemminkin. Tutkimusmatkailu jatkuu syksyllä luonnollisesti nimittäin tämä meidän lähiseutu on aivan ihanaa aluetta!

*Järkätä grillijuhlat meidän uudessa kodissa

Ollaan järkätty paritkin grillailusessiot uudessa kodissa mutta ehkä niitä ei ihan juhliksi voisi kutsua kun paikalla on ollut maksimissaan kahdeksan ihmistä? Noh, ehkä me kutsutaan kummiskin.

*Syödä paljon kotimaisia mansikoita ja juoda Pimmsiä!

Mansikoita on syöty napa täyteen ja Pimmsiäkin juotu kohtuudella aina ilman salliessa. Eli kyllä, kyllä ja kyllä tähän kohtaan!

*Käydä piknikeillä National Trust-kohteissa

Ei käyty kertaakaan? Ja luulen että me ei edes käyty kertaakaan missään National Trust kohteessa edes kävelyllä! Tää oli shokki!*Vieraile kaverin luona Lontoossa ja vietä kiva kesäpäivä

Tämä tulee tapahtumaan vasta tässä syyskuun alkupuolella...

*Pistä meidän uuden talon piha kuntoon!

No kyllä saatiin aikaiseksi! Siitä kiitos vanhemmille! Pihan muutosprosessi näkyy parhaiten tässä postauksessa.

*Vietä kiva kahden viikon kesäloma Suomessa tehden niitä kaikkia "Suomi-kesän must juttuja"

Suomi-loma oli aivan huippu! Vietin aikaa perheen kera, söin uusia perunoita niin että napa raikui, pulahdin uimassa (ja vesi oli jäätävää), vietettiin ihanan ystävän häitä, treffasin kavereita, saunoin ja nautin aivan ihanasta juhannuksesta!

*Testailla kaikkia ihania kesäherkkureseptejä

Kyllähän niitä jonkun verran tuli testailtua - esim. uutta drinkkireseptiä, hyvää Eton Mess jälkkäriä ja herkullista perunasalaattia!

*Käydä laukkakisoissa

Ei, ei ja ei. Ehkä ensi vuonna Ascotiin?

*Ottaa ilo irti aurinkoisista arki-illoista ja tehdä jotain kivan kesäistä

Tähän kohtaa iso kyllä! Meidän oma piha nimittäin mullisti elämäämme niin paljon - tuntui siltä että kerrankin päästiin nauttimaan kesäilloista ihan olan takaa kun meillä on oma piha!

*Hypätä Eurostariin ja vierailla kaverin luona Pariisissa

Ei tapahtunut ihan kesällä koska kaveri muuttikin vasta ihan kesän lopulla Pariisiin. Ei huolta kuitenkaan, koska liput tänne rakkauden kaupunkiin on jo varattu lokakuulle!
Minun kesä 2015 oli mielestäni ihan huippu! Ei ehkä ihan niin legendaarinen kuin viime kesä ja erityisesti viime kesän kesäloma, mutta tämä kesä oli tasaisesti hyvä. Ensinnäkin mielestäni kelit täällä Briteissä oli poikkeuksellisen hyvät, joka taas johti siihen että pystyttiin nauttimaan kesäkeleistä myös iltaisin töiden jälkeen.  Vaikka heinäkuu meni pitkälti muuttopuuhissa ja pintaremonttia tehden niin elokuussa nautittiinkin kesästä senkin edestä. Kesäkuusta en muista oikein juuri mitään muuta kuin ihanan Suomi-lomani. Vaikka varsinaista kesälomaa minulla oli ottaa vain kaksi viikkoa tänä vuonna niin ei se onneksi turhan paljon haitannut kun loppukesälle oli niin paljon muuta kivaa ohjelmaa. Ennenkaikkea tämä kesä tuntui jotenkin erityisen pitkältä ja elokuun lopussa olinkin jo ihan valmis rauhoittumaan syksyn viettoon. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit!