sunnuntai 6. syyskuuta 2015

Perinteiset viikkokuulumiset

Maanantaina täällä vietettiin tämän vuoden viimeistä kansallista vapaapäivää ennen joulua ja sen vuoksi miehen vanhemmatkin tulikin tänne meidän luokse viettämään tätä pidennettyä viikonloppua. Yleensä tietysti tälle viimeiselle kesäviikonlopulle toivotaan hyvää keliä mutta maanantaina satoi vettä aivan kuin saavista kaatamalla ja oli niin kylmä ja syksyinen keli. Mietittiin pitkää mitä tehtäisiin mutta eihän siinä auttanut muu kuin pukeutua oikeaoppisesti sadevarusteisiin ja lähteä ulos. Tehtiin mini-retki läheiseen National Trust kartano-kohteeseen joka toimi ihan hyvin koska pystyttiin viettämään suurin osa ajasta sisätiloissa. Ja paikkakin oli vielä kaunis joten hyvä valinta oli!


Koska pyrin nykyään lähtemään aamuisin heti seiskan jälkeen töihin, olen alkanut tekemään aamupalan mukaan sen sijaan että nauttisin siitä kotona. En ole sitten aamu-ihminen yhtään joten yritän tehdä tuorepuuron (joka on uusin lemppari aamupalani!) edellisiltana ja sitten vaan nappaan sen mukaan laukkuun. Tällä systeemillä nautin sitten aamupalan kun pääsen töihin ennen kahdeksaa ja samalla sitten selailen sähköpostit ja päivän tehtävälistan läpi. Toistaiseksi tämä rutiini on toiminut aika hyvin vaikka aina en jaksakaan sitä puuroa tehdä edellisiltana valmiiksi. 



Lauantai-aamuna se koko viikon kestänyt sade vaan jatkui. Mies oli lähtenyt reippaana jo kasilta golf-kentälle ja minä kieltäydyin tästä kunniasta liittyä seuraan vaikka eletäänkin nykyään ihan mummo-aikataululla eli mennään nukkumaan aikaisin ja herätään aikaisin myös viikonloppuisin. Vietin aamua selaillen häämatkavaihtoehtoja - oltiin jo päätetty yhdessä vaiheessa että halutaan lähteä Afrikkaan mutta nyt ollaan taas ruvettu miettimään muita vaihtoehtoja. Taas vaihteeksi. Aamupalan jälkeen lähdinkin BodyCombat-tunnille. Yleensä minua ei saisia viikonloppuaamuisin salille kirveelläkään mutta nyt tuntui siltä, että sinne voisi mennä ja BodyCombat on hauskin jumppatunti mielestäni. Sen tunnin aikana saa hyvin purettua kaikki mahdolliset agressiot. 



Aamun urheilusuoritusten jälkeen lähdettiin läheiseen kaupunkiin metsästämään mattoa meidän olohuoneeseen. Se oli nimittäin hieman paljaan näköinen pelkällä puulattialla! Kyllä tämä meidän koti alkaa pikkuhiljaa tästä muotoutua - vielä on paljon tehtävää ja sisustusostoksia tehtävänä mutta budjetinkaan vuoksi ei kaikkea voi ostaa ihan heti!



Tälle päivälle tulikin sitten yhtäkkiä aivan upea kesäkeli! Asteita oli reippaasti yli parisenkymmentä ja me aloitettiin päivä golfkierroksella. Golf-kentällä vietettiinkin yli neljä tuntia ja mikäs sen parempaa tekemistä rennolle sunnuntaille kun pelikin kulki harvinaisen hyvin. Aurinko oli kuitenkin aika petollinen ja tuloksena oli hassunpunainen naama eri kohdista kun päällä oli isot aurinkolasit koko kierroksen ajan. Vaikka harvemmin selfietä tulee otettua niin nyt oli pakko laittaa äidillekin kuva auringonpunoittamasta lärvistä ihan vain syyskuun alun kunniaksi! En tiedä näkeekö kukaan muu niitä rajoja tuosta kuvasta, mutta itse ainakin näen selkeästi reiskojen jättämät rajat...



Nyt olisi kuulkaas taas se tilanne edessä että olisi vaikka mitä kirjoitettavaa tänne blogin puolelle mutta ei vaan ehdi! Tai ehtisikin mutta ei sillä tavalla että niitä kaikkia juttuja saisi eetteriin ulos niillä aikajanoilla mitä minä haluan. Mutta eiköhän tämä taas tästä, ehkä saan enemmän postauksia ulos lähiviikkojen aikana. Ehkä en.

4 kommenttia:

  1. Tasta postauksesta muistui mieleen, etta tuorepuuroa vois kokeilla itsekin. Tosin en tieda, kuinka hermeettinen rasia siihen saisi olla, ettei olis kasilaukku taynna kauramommoa :) Oon tosi tyytyvainen mun uusimapaan to-go-aamupalaan, joka on tayshedelmasmoothie. Teen kerralla ison satsin chiasiemenilla, laitan sen kaupasta ostettujen smoothieiden muovipulloihin, pakastan ja otan sielta edellisena iltana sulamaan. Pakastetut karjalanpiirakakin on olleet kivoja ja tayttavia. Mun uusin rytmi on lahtea toihin puoli kuudelta, joten ei tulis mieleenkaan herata joskus neljan aikaan voiteleen leipaa ja paisteleen munia :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuorepuuro on ihan sairaan hyvä aamupala ja tiedätkö se on usein niin tököttiä kamaa, että se ei liikukaan purkissa ennenkuin itse sekoitan sen läpi :D Suosittelen siis kokeilemaan! Toi smoothie systeemi kuulostaa hyvältä, ei ole ennen tullut edes mieleen että senhän voi todella pakastaa omiin pikkuputeleihin!

      Haha, no ei todellakaan kannata herätä noin aikaisin! Mä yritän nipistää aamutoimissa niin paljon kuin vain mahdollista, kunhan saan vaan nukkua pidempään :)

      Poista
  2. Haha, ihanat aurinkolasirajat :D Mulla kävi vähän samalla tavalla monta vuotta sitten alpeilla. Kun tulin takaisin kouluun (olin sillo Ranskassa) kaikki muut oppilaat totes mulle käytävillä, et "kävit sit laskettelee lomalla vai?" :D Mä kävin aikoinaan niin paljon Combatissa, et yhtäkkii tuli stoppi. Yhtäkkii en jaksanut yhtäkään tuntia enää.. Pitäis kokeilla jos asenne on jo muuttunut. ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, mä voin niin kuvitella että siellä sai ihan kunnon rajat :) Noi tuli siitä neljän tunnin kierroksesta ulkona että onneksi en viettänyt enempää aikaa golf-kentällä :D

      Mä tykkään BodyCombatista kun siinä saa potkia ja nyrkkeillä kunnolla, hyvää liikuntaa jos olo on agressiivinen :D

      Poista

Kiva kun kommentoit!