torstai 5. toukokuuta 2016

Kesä tulee, mutta missä on kesän 2016 bucket list?Kesä saapuu kovaa vauhtia. Tai ainakin toivon mukaan se on saapumassa. Vähän maasta ja olotilasta riippuen olen yleensä mieltänyt toukokuun jo hieman kesäkuukaudeksi ja ainakin Suomessa kelit ovat tainneet olla jo aika kivat? Mutta kyllä ne kivat kelit onneksi saapui myös tännekin vihdoin! Siinä missä vielä viime viikonloppuna kuljin tikkitakissa ja talvisaappaissa niin tällä viikolla olen saanut istua puutarhassa vain toppi ja sortsit päällä. Ja grilli on luonnollisesti laulanut! Tänään nautittiin kesän ensimmäinen grilliateria ulkona terassilla! Kyllä on super ihanaa että kesä tulee taas!

Minulla on ollut tapana raapustaa joka kesälle pienoinen "Bucket list". Ei niinkään suorittamista varten, vaan lähinnä kivoja ideoita varten. Sieltä voi poimia tekemistä sen mukaan jos yhtäkkiä pää lyö tyhjää. Esimerkiksi viime kesän Bucket list löytyy täältä. Tyypillisesti olen aina nauttinut kesän viettämisestä kotona. Oli se sitten täällä tai Suomessa. Kesä on sitä aikaa etten oikeastaan ikinä haikaile muille vieraille maille, ainoastaan viettämään kesälomaa Suomeen ja loppukesän sitten vietän ihan mielelläni kotona täällä Englannissa. En tiedä onko se kenties vanhemmiltani opittu tapa (he eivät nimittäin ikinä matkustelleet kesäloman aikana) mutta kesällä olen onnellisimmilani ihan kotona. Silloin kun on kaikkea ihanaa tekemistä, ja mielelläni lähden sitten surkeimmilla talvi/syksy/kevät keleillä reissuun.Tämä kesä tulee olemaan kuitenkin hieman erilainen. Tälle kesälle en ole mitään Bucket listaa suunnittellut koska epäilenpä että sellaista tulen "tarvitsemaan". Työkuvioista riippuen, nyt näyttää siltä että melkeinpä koko kesäkuu tulee vietettyä erinäisissä työreissuissa. Heinäkuusta epäilen tulevan todella kiireistä meidän koko ajan lähenevien häiden vuoksi. Heinäkuun puolessavälissä jään lomalle ja lennänkin heti silloin Suomeen. Toivon mukaan ensimmäisen viikon aikana ehtisi hieman rentoutua mutta epäilenpä että toinen viikko tulee menemään hyvin kiireisissä merkeissä häävalmistelujen suhteen ja kun ulkomaalaiset vieraat alkavat saapua kaupunkiin. Elokuussa olemmekin häämatkalla kaukaisemmilla mailla ja kun tulemme takaisin, on sitä ns. "virallista kesää" jäljellä enää parisen viikkoa. Ja sinne taas meni se kesä.

En tosin hetkeäkään epäroi että tästä kesästä tulisi aivan legendaarista, ehkä vain hieman eri tavalla kun aikaisempina vuosina? Varmaa on se, että se tulee jäämään mieliin koko loppuelämämme ajaksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit!