keskiviikko 11. toukokuuta 2016

Miksi kaikki tapahtuu aina toukokuussa?Heippa ja terkkuja Dublinista! Olen täällä parin päivän työreissulla ja juuri nyt tuntui hyvältä ajatukselta päivittää blogia kun päivän työhommat on ohi, illallinen syöty ja nyt rentoudun hotellihuoneessa. Säätiedotus meni taas kyllä meikäläisen kohdalta täysin pieleen - Iphonen sääappi lupasi kivoja kelejä ja pakkasinkin sen mukaan todella vähän (ja ohutta) kamaa mukaan, eli kaksi työkelpoista mekkoa. Ja eikös täällä ole sitten kylmä. Koko päivän olin kylmissäni. Toivon mukaan huomisen säätiedotus pitää paikkansa ja aurinko näyttää olemassaolonsa! Huomenna olisi toivon mukaan myös pari tuntia aikaa kierrellä Dublinissa ennenkuin täytyy napata lento kotia kohti.

Sitä taas olen tässä ihmetellyt että miksi ihmeessä kaikki tapahtumat/reissut/organisoitavat jutut osuvat aina toukokuulle? Muistan että viime vuoden toukokuu oli todella hektinen kun sinkoilin maasta ja paikasta toiseen ja tuntui siltä että ei pysynyt oikein menossa mukana. Kirjoitin itseasiassa viime vuoden toukokuussa hyvin samantyyppisen postauksen. Tänä vuonna ei onneksi tosin tarvitse murehtia asunnonosto asioita. 

Mutta kyllä taas tänä(kin) vuonna toukokuu on oikein tapahtumakuukausi. Sen lisäksi kun soppaan lisätään parit stressaavat työasiat ja sellainen pieni juttu kuten häiden suunnittelu, niin täytyy kyllä sanoa että tuntuu olevan ihan liikaa kaikkea lautasella tällä hetkellä. Edelleenkään en sanoisi että on kiire, mutta minulla on tapana yli-murehtia kaikkia mahdollisia juttuja ja sen vuoksi kun tulen iltaisin kotiin niin pamahdan vaan sohvalle ja suljen silmät. Tuntuu että aivokapasiteetti ei riitä mihinkään muuhun. Onneksi tosin salilla käyminen on auttanut tähän vähän koska siellä ainakin saa nollattua. Ja onneksi huomaa että motivaatio on kohdalla tällä hetkellä liikunnan suhteen, olen nimittäin raivannut tilaa kalenterista salilla käymiseen vaikka olisi kuinka kiireinen viikko-ohjelma.

Mutta tällä hetkellä tuntuu vähän siltä että on ihan liikaa kaikkea ja ajankäyttö onkin sitten priorisoitua ihan millilleen. Esimerkiksi eilen aamuna herättiin miehen kanssa viideltä, lähdettiin töihin yhdessä kuudelta, mies tuli hakemaan minua töistä hieman neljän jälkeen, jotta ehdittiin hänen kanssaan synttäri-illalliselle (hänen synttärit tällä kertaa) lentokentälle ennenkuin minun lentoni lähti seiskalta kohti Dublinia.

Briteissä on ollut ihan superkivat kesäkelit ja ollaankin ihan urakalla nautittu niistä. Niin urakalla että saavuin maanantaina töihin hassuilla aurinkolasi-rusketusrajoilla. Kuten pari muutakin kollegaa. Nyt kun nämä kelit vaan jatkuisivat niin olisihan se ihanaa. Varsinkin kun viikonloppuna otetaan taas suunnaksi Skotlanti! Sellaiset pikakuulumiset siis taas tähän väliin....

2 kommenttia:

  1. ah kuulostaa tutulta! Ihan samoja ajatuksia! Ei niinkään että olisi "kiire" sanan varsinaisessa merkityksessä, mutta kotona kaipaa sellaista "avot narikkaan" aikaa, ja tosiaan sen urheilun on yrittänyt tunkea arkeen, niin sekin luo sitä fiilistä kaikesta ekstrasta, vaikka liikunta ainakin itselle tuo vain lisää sellaista hyvää energiaa. Ihania Dublin kuvia muuten instassa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Liikunta on kyllä ehdottomasti auttanut tän hässäkän keskellä :) varsinkin jos se on niin nopeatempoista että täytyy vaan keskittyä liikkeiden vetämiseen! Mut joo, aivot narikkaan aikaa kaipaan kyllä niin paljon iltaisin, tsemppiä siis myös sinne! Ja kiitos, Dublinissa onneksi paistoi toisena päivänä aurinko niin oli ihan kiva kierrellä ympäriinsä!

      Poista

Kiva kun kommentoit!