sunnuntai 14. syyskuuta 2008

Maissipellossa ryömimistä ja sunnuntai lohoilua..

Viikonloppu meni taas niin nopeasti! Ihan uskomatonta!
Lauantaina oltiin siis meidän asuntolaihmisten kanssa Wolfe Islandilla, jossa on siis se jättimäinen maissi labyrintti. Meitä oli noin 20 Harkness ihmistä ja hauskaa oli!
Lähdettiin siis aamulla lautalla Wolfe Islandilla, jossa meitä odotti...tada,tada,taa...hevoskärrykyyti perille! Jopa meikäläisen kaltaiselle maalaistytölle se oli eksoottista. Ja kivaa!
Perillä jakauduimme siis ryhmiin, suoritimme aarteenmetsästystä sekä tietenkin maissi labyrintin. Pelasimme lentopalloa,söimme grilliruokaa ja illemmalla sytytimme nuotion ja paistoimme vaahtokarkkeja.
Minä sain myös nähdä ihanan paljon eläimiä, joiden silittelyä olen kaivannut todella paljon! Kissanpennut olivat taas siellä, poneja ja vuohta tuli siliteltyä sekä maailman suloisinta koiraa nimeltä Shadow.Lauantai iltana päätimme vielä lähteä viihteelle ja hauskaa oli taas vaihteeks!!

Nyt sunnuntai päivä on sujunut leppoisissa merkeissä. Kävimme aamulla kaverin kanssa brunssilla kaupungilla, ja nyt pitäisi hieman opiskella ja illalla vielä lähteä lenkille. Suunnittelemme myös kaverin kanssa ensi viikonlopuksi reissua Torontoon ja Niagaran putouksille. Täytyy nyt vähän kartottaa bussivaihtoehtoja!

Hyvää alkavaa viikkoa!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit!