perjantai 12. syyskuuta 2008

Todella ankea perjantai keli...

Terveiset todella synkän harmaasti Kingstonista. Aamulla kun heräsin ihanasta unestani (näin unta että olin Kaunotar ja Hirviö-musikaalissa se kaunotar,eli Belle..Oli pakko vaan kertoa tääkin) niin sade ropisi ankeasti ikkunaani. Mälsää..

Olin siis eilen illalla parin kavereiden tupaantuliaisissa. Todella kiva asunto heille! Ja muutenkin ilta oli ihan mukava, jatkettiin siitä vielä baariin, tosin kaikkiin paikkoihin oli kammottava jono!

Tänään oli sitten tiedossa vaan yksi luento aamulla, eli espanjaa. Mennään kyllä todella nopeaa tahtia siinä, nyt pitäisi vaan yrittää koko ajan toistaa ja opetella ne peruasiat.

Perjantai meni melkoisesti vaan ollessa. Koko päivän on nimittäin satanut ihan hirveesti. Tosi kökkö keli. Toivon mukaan huomenna olisi nättiä kun mennään asuntola porukan kanssa uudestaan suorittamaan Maissi-labyrinttia..

Muuten viikonlopuksi ei ole mitään erikoisempaa suunnitelmaa. Tämä perjantai-ilta pysyin tiukasti ja kiltisti kotona ja katsoin vaan leffan. Huomenna sitten sinne Maissi-labyrinttiin jos sää sallii ja sunnuntaina pitäis varmaan vähän opiskella :)

Hauskaa viikonloppua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit!