torstai 11. syyskuuta 2008

My Crib

Eli olisi ehkä syytä valoitta teille lukijoille (joita tiedän että oikeasti on, kiitos tuon Live traffic feedin ansiosta) millä tavalla minä asun. Tai siis missä.

Eli minut löytää tietenkin Kingstonista, Kanadasta, jos joltain on mennyt ohi tämä kohta. Asun yliopiston omassa asuntolassa, Harkness International Hallissa, jonka asukkaat koostuvat vaihtareista ja paikallisista opiskelijoista. Itse koin tämän vaihtoehdon parhaimmaksi, ainakin oli takuuvarma katto pään päällä kun saapui tänne. Ja olen kyllä ollut tyytyväinen. Rakennus meinaa sijaitsee 3 min kävelymatkan päästä suurimmasta osasta luentosaleja :)
Eli nyt siis hieman yksityiskohtaisempaan esittelyyn:

Tässä siis kotini edessä
Tämä asuntola on hieman erilainen kuin se missä asuin viime vuonna Aberdeenissä. Viime vuonna minullahan oli selkeästi yksi kämppä jossa asui neljä kämppistä. Täällä meillä ei ole mitään yhteistä kämppää, ainut yhteinen ovi on tuo alakerran sisäänkäynti. Eli tässä on 3 kerrosta (minä asun kolmannessa) ja vaan käytävät jonka varrella huoneet ovat. Tämä kuva on nyt Anskun käytävältä, mutta minulla on ihan samanlainen käytävä :):
Yhden keittiön jaan oman puoleiseni käytävän kanssa, eli 12 ihmisen kanssa. Se saatta kuulostaa kammottavan ahtaalta ja itsekin ajattelin ensin näin, mutta yllättävää kyllä, olen tullut ihanm hyvin toimeen. Harvoin kaikki kokkaavat kuitenkaan samaan aikaan. Ja jääkaappiin ei saa ostettua ihan kauheasti ruokaa. Mutta sopu tilaa tekee. Vessat ja suihkutilat jaamme myös oman puolen käytäväni kanssa. Tässä hieman kuvaa keittiöstä ja yhteisesti tilasta (jossa on muuten TV, josta näkyy 55 kanavaa!!):Mun käytävällä asuu ihan mukavia tyyppejä. Valittöminä seinänaapureina mulla on toisella puolella italialainen poika ja toisella puolella kanadalainen poika. Sitten asuu kaksi muuta italialaista poikaa ja hollantilainen tyttö. Muista en oikeen tiedä kun he ovat eläneet kauhee hiljaiseloa :)
Loppuun vielä muutamia kuvia huoneestani:

Kuvassa näkyvä haalari ei sitten ole mikään työmiesten haalari, pöllitty jostain raksalta jos joku sitä siksi erehtyi luulemaan. Se on meidän hieno Queen'sin haalari ;)1 kommentti:

Kiva kun kommentoit!