keskiviikko 24. syyskuuta 2008

Päivän ihmetyksiä

Päivän piristys:
Tänään oli taas salsa tunnin aika! Se kyllä kummasti piristää päivää ja tunneilla on aina hauskaa! Ja tiedän jo perus-askelia, ei aikaakaan kun olen jo ammattilainen (no ainakin melkein)

Päivän opiskelusuoritus:
Tänään sain myös valmiiksi Espanjan kurssia varten internetissä olleet tehtävät.Deadline olisi vasta ollut ensi viikolla, mutta koska edessä on Homecoming-viikonloppu niin päätin tehdä ne nyt jo valmiiksi. Samalla tuli harjoiteltua ensi viikon pieneen espanjan kokeeseen.
Sain myös luettua Latinalaisen-Amerikan politiikan kurssille hieman materiallia. Eli tänään oli hyvä opiskelupäivä!

Päivän ihmetys:
Okei, nyt kun säät on kylmenneet on myös mun huone muuttunut kylmäks. Ja kun sänkykin on ikkunan vieressä olen useimpina aamuina herännyt nenä sinisenä uuteen aamuun, mikä ei ole kiva..No joku oli´sitten sanonut että pitäisi laittaa lämmitys päälle. No ni, nyt mun huone on sitten kun sauna, täällä ei pysty olee.Onkohan ne täällä Kanadassa koskaan kuulleet kultaisesta keskitiestä??

Päivän kulttuurikummajainen:
Kaikkihan tietää kuinka vaiketa Suomessa opiskelijoiden on saada luottokorttia. Eikös se ole 60 opintopistettä niin sitten semmoinen voidaan myöntää?
No tänään, täällä jaeltiin MasteCardeja kaikille halukkaille ja kaupanpäällisiksi sai vielä viltin/repun/t-paidan..Aikas hyvä diili. Pisti kuitenkin kummastuttaa, että miksi ihmeessä luottokortteja myönneteen niin helposti?

Päivän vihastus:
Pistää todella ärsyttää toi syyttely tuosta Kauhajoen tapahtumasta. Lehdet syyttelee poliisia, hallitus lakeja,kansanedustajat toisia kansanedustajia, kansalaiset meidän sosiaalijärjestelmää.

Oli hieman outoa katso eilen kun kaksi kertaa ampumatapaus mainittiin Kanadan televiossa kun kokkasimme ruokaa. Katso suomalaisia poliisi-autoja ja maisemia.

Enää yksi päivä ja sit alkaa Homecoming viikonloppu!! Ehkä kerron hieman lisää teille siitä huomenna :)
Nyt kuitenkin hieman väsyttää joten taidanpa mennä nukkumaan...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit!