keskiviikko 10. syyskuuta 2008

Wuhuu, vihdoinkin!!

Jes,jes,jes...hiukanko olen nyt onnellinen!
Mun netti siis toimii! Vihdoinkin! Ei siinä kulunutkaan aikaa. Kaikki kunnia kyllä näille IT-tyypeille, he ovat olleet aivan mahtavia. Nyt koomaan vaan koneelle kun se vihdoin toimii :) Tosin pelkään koko ajan että kohta se tiputtaa mut netistä pois :) Toivottavasti ei..

Hahaa..päätettiin sitten eilen illalla lähtee ulos..Business- opiskelijoille oli järkätty tämmönen baari-kiertue jonne KAIKKI oli menossa. No herranjestas, eihän me voida olla yhtään huonompia, joten meidän oli kans pakko mennä ! On siinäkin peruste.."no kun kaikki muutkin".
Anyway, oli aivan super hauska ilta. Piti olla pukeutunut Kanada-teemaan joten sain yhdeltä tyypiltä lainaksi ihanan hatun. Kuvat seuraa taas myöhemmin. Olin taas niin viehättävän näköinen.
Me ei onneksi oltu ainoita jotka ei opiskeltu business, commerce tai economics. Näillä kaikilla kolmella on kuulemma tarkat erot jotka selitettiinkin mulle, mutta joo...en ihan muista näitä eroja :)
Periaatteessa kierretiin siis baarista toiseen ja loppu-ilta biletettiin yhdellä klubilla. Oli kyl mielettömän hauskaa. Ja taas tapasin niin paljon uusia ihmisiä..Mutta se on niin helppoa täällä, kaikki ovat todella ystävällisiä ja avoimia. I love it!!
Tänä aamuna menin sitten reippaana klo.8.30 poliitikan teoria luennolle. Voi elämän kevät sentään. En tiedä miten jaksan sitä kurssi koko vuoden..

Nyt kun netti toimii (ja toivottavasti myös jatkaa toimintaansa) pystyn päivittelemään blogianikin hieman useammin...joten..stay tuned!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit!