maanantai 26. tammikuuta 2009

Haggis ja uusi viikko

Okei, kerrotaanpa ensin hieman historiaa..
Opiskelin siis koko viime vuoden Skotlannissa. Siis semmoiset 8 kk. Siis koko viime vuoden.
Onnistuin sen koko 8 kk aikana välttelemään sitä faktaa,että en, minä en halua maistaa skottilaista perinneruokaa Haggista. Sitä joka sisältää lampaan sisäelimiä niin paljon, että mietytyttää jäikö siitä lampaasta mitään jäljelle kun se teurastettiin.

No, eilen oli sitten skottilaisen runoilijan Robert Burnsin päivä ja ihanainen skottiystäväiseni pakotti minut sitten maistamaan haggista. Se oli purkissa ja melkeen juoksin pakoon keittiöstä kun luin kyljestä että 45 % siitä tavarasta on lampaan keuhkoja. Jeps, että hyvää ruokahalua ;)
Todistettiin taas että ennakkoluulo-erkkiys ei ole hyvästä, se oli nimittäin ihan ok makuista. Aika suolaista mutta silti syötävää. Mutta en silti voinut olla miettimättä lampaita kun varovaisesti laitoin kolmannen lusikallisen suuhuni :)

Ja taas on sitten uusi viikko edessä. Maanantait ovat aina pisimpiä päiviäni, mulla on kolme luentoa heti aamusta ja sitten parin tunnin tauko ja yksi tutoriaali. Maanataisin on siis tuo International Political Economyn tutoriaali, ja se maikka on kyllä tosi hyvä. Osaa innostaa ihmisiä keskustelemaan.

Tänään olis kellarissa pienimuotoiset juhlat järjestäneet by Aussiet. Eli tänään on Australia Day niin tarkoitus olisi sitä kokoontua juhlistamaan.

Muuten tämä viikko näyttää melko leppoisalta, tietenkin kouluhommia aina riittää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit!