sunnuntai 25. tammikuuta 2009

Lätkää ja possuttelua

Eilen (lauantai) herättyäni sitten kukonlaulun aikaan rupesin tekemään kaikkea järkevää, tietenkin pienen koomailun jälkeen.
Tein vähän kouluhommia, ensi viikolla on espanjan sanakoe joten siihenkin vähän harjoittelin. Jos ketään kiinnostaa niin hummeri on espanjaksi la langosta. Ettäs tiedätte.
Sitten hetkellisessä mielihäiriössä siivosin jopa huoneeni!

Viideltä lähdettiin porukalla tuohon paikalliseen lätkähalliin. Siellä järjestettiin Commerce Charity Cup, jossa kolme business-koulua pelas toisiaan vastaan, Queen's tietenkin mukana.
Katottiin kolme matsia ja valitettavasti Queen's hävisi molemmat matsinsa, vaikka heillä oli innokkaat kannattajat:Olin ihan syväjäätynessä tilassa, koska ulkona oli taas tosi kylmä..hrr..

Matsin jälkeen mentiin porukalla syömään pubiin ja lämmittelemään. Minä ja Ana taas 4 ruotsalaista..voihan pahus..ne vallottaa Kingstonia..
Tämän jälkeen mentiin Commerce Charity Cupin jatkoille paikalliseen baariin nimeltä Ale House. Ale Houseen mentäessä tajusimme asian..Mulla ja Analla oli samanlaiset t-paidat päällä, vain eriväriset..Eikä siinä ehkä muuten mitään, mutta siitä lähtien kun astuttiin junaan Montrealista Kingstoniin, kun olimme juuri saapuneet Kanadaan, on ihmiset kysyneet ollaanko me siskoksia. Meitä luullaan sisaruksiksi koko ajan. Meidän mielestä emme näytä yhtään siskoksilta tietenkään. Tältä me kuitenkin näytimme sitten mennessämme Ale Houseen.Eihän me näytetä siskoksilta ;)?

Noh, lopputulos oli se,että sain ruotsaiselta Karlilta hänen Oxford University t-paidan päälle, jotta emme vahvistaisi käsitystä entisestään sisaruudesta.
Täällä on vähän sama mentaliteetti baareihin pukeutumisesta kuin Aberdeenissä. Ainakin Ale Housessa. Nimittäin mitä vähemmän päällä niin sen parempi. Tunsin siis oloni hieman orvoksi tyttöjen vessassa, päällä farkut ja miesten t-paita, vieressäni seisoessa kaksi tyttö minimekoissa.
Noh, ainakin mua luultiin fiksuksi. Yksi jätkä nimittäin kysyi, että olenko opiskellut Oxfordissa :)

Tänä aamuna en luojan kiitos herännyt aikasin, vasta puoli yksitoista. Aamu onkin mennyt kaikkea hyödytöntä tehtäessä, mutta illaksi on luvassa kivaa ohjelmaa!

Seiskalta mennään Harkness porukan kanssa yliopiston pubiin QP:n syömään ilmaista ruokaa ja kympiltä mennään katsomaan High School Musical 3, vihdoinkin!!!!!!!! Jee,jee!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit!