maanantai 19. tammikuuta 2009

Kotihengetär ja uusi viikko

Hejsan!

Sunnuntai meni tällä puolella Atlanttia oikein mukavasti, aamulla lähdettiin isolla porukalla brunssille ja ahdettiin navat täyteen ruokaa. Nyt kun minä ja Ana ollaan ainota suomalaiset vaihtarit täällä, olemme me hiukan alakynnessä. Olimme nimittäin brunssilla seitsemän (7!!!!!) ruotsalaisen kanssa!! Härregud...

Iltapäivä kuluikin sitten kouluhommien kanssa askarrellessa ja illalla olimme luvanneet Anan kanssa kokata tortilloja pienelle porukalle. Kun viime viikolla pari ruotsalaista kokkasi meille, niin oli aika palauttaa palvelus. Kokkaus onnistui tosi hyvin, kaikki meni ja kukaan ei saanut ruokamyrkytystä!
Oli muutenkin kiva tehdä yhdessä ruokaa, kun kaikki oli paikalla. Tosin paikalle olleet kaksi miespuolista otusta oli hieman aiheuttaa harmaita hiuksia, kun he yrittivät neuvojaan meille tuputtaa :)
Musta on näköjään tullut jo ihan kotihengetär, tämä oli jo toinen kerta kun kokkaan jollekin muulle kun mulle tai Analle täällä. Herranjestas sentään. Kaikki jotka mut tuntevat tietävät ettei se ole yhtään mun tapaista!
Kokkauksen lisäksi oli pakko pestä pyykkiäkin, joten sunnuntai meni kotihengettäressä olemiseen!

Nyt on taas uusi viikko käynnistynyt! Ja lunta vaan edelleen sataa..nyt on onneksi vähän lämpimämpi jo!
Mulla on tällä hetkellä ihan mielenkiintoisia kursseja keväälle tiedossa:

1. Political Theory (joo, unohtakaa mielenkiintonen tän kohdalla, mutta se jatkuu nyt vielä kevään..)
2. International Political Economy, tuttavallisemmin IPE (supermielenkiintoinen!)
3. Democracy and democratization (ihan perushyvä kurssi)
4. Spanish for Beginners II

Eli nyt mulla on yksi kurssi vähemmän kuin syksyllä, mutta saapahan keskitettyä voimavarat näihin sitten.

Tänään mulla oli myös IPE:n eka tutoriaali, ja tutori vaikutti tosi hyvältä, että varmaan tulee hyvät keskustelut!

Niin..ja kuten tarkkasilmäiset varmaan huomaavat, tausta vaihtui (ainakin hetkeksi), aamulla kun meinaan tuli heti mammalta valitusta kun se oli niin talvinen se edellinen. Mutta mamma kulta, täällä on vielä talvi! Anyways, nyt toi on vähän ystävänäpäivä tunnelimissa sydämmineen tuo tausta, katsotaan kuinka kauan jaksan sitä katella :)

Adios ja hyvää viikon alkua!

1 kommentti:

  1. Hei Laura

    meille on tärkeää, että koko ajan uudistutaan. Blogin lukeminen aamukahvin kera on päivän kohokohta. Kiva kuva ja nätti tausta - kiitämme. Äiti

    VastaaPoista

Kiva kun kommentoit!