keskiviikko 14. tammikuuta 2009

Helou,helou!!!!!!

Heissulivei kaikille!

Sori kun en ole juttuja kirjoitellut tänne, mutta,mutta...siihen on hyvä syy :)
Viime viikko oli kauheaa sählinkiä kun luennot alko ja yritin selvitellä kursseja ja kaupan päälle tulin kipeäksi :)
No viikonloppuna oli sitten tarkotus rauhottua ja hoitaa yleisiä hommia, mutta...sekään ei ihan toteutunut :)
Perjantai iltana uudet ruotsalaiset vaihtarit kokkasivat meille ja istuttiin sitten porukalla keittiössä. Harknessista oli lähdössä tuttua porukkaa viikonloppuretkelle Nykkiin, joka oli näiden residencien järjestämä retki.
No yksi osallistujista päätti sitten viime minuutilla että hän ei lähdekään. No, sitten nää alko suostuttelee mua ja Anaa lähtee Nykkiin klo.11.55 illalla, kun bussi oli lähdössä 12.20. No Ana ei pystynyt töiden takia lähtemään, mutta mä päätin sit lähteä kun ei ollut mitään erityisiä suunnitelmia viikonlopulle. Pakkasin viidessä minuutissa ja 12.20 istuin bussissa matkalla kohti Nykkiä :) Ja mä en ikinä tee tälläisistä! En ole impulsiivinen ihminen meinaa :) Ainii..mainitsinko et sain matkan ilmaiseksi ;)?

Oltiin Nykissä siis lauantai aamuna ja lähdettiin sunnuntai illalla! Oli tosi kiva reissu! Käytiin katsomassa Shrek musikaali(hulvaton), kierreltiin ympäri kaupunkia(jonka kohta tunnen jo aika hyvin), käytiin Brooklyn Bridgellä(mitä en muuten viime reissulla tehnyt) ja käveltiin Central Parkissa!
Oli siis tosi hauskaa!
Tässä hieman kuvia viime viikonlopulta! Matkakertomus muuten uuden vuoden reissusta Nykkiin tulee tässä jossain vaiheessa kun saan kirjoitettua sen loppuun :)

Central Park

Times Square

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit!