keskiviikko 21. tammikuuta 2009

"Kiireinen" Tiistai..

Tämä päivä meni nopeasti kaikkea hauskaa puuhastellessa :)

Heti aamusta oli kaksi luentoa (yhden kurssin puuttuminen vaikuttaa suuresti aikatauluun!) ja kahdeltatoista menin kahvilaan jossa aina hengaan eli Common Groundiin katsomaan Obaman virkaanastujaisia. Oli kyllä hieno tilaisuus, eka kerta kun näin virkaanistujaiset livenä! Ja vaikuttavan puheen Obama piti, täytyy antaa sille puheen kirjottalle kaikk kreditit..ja olihan se ihan juhlallista kun koko kahvila taputti kun Obama oli virallisesti vannonut virkavalansa :)

Iltapäivällä mentiin yli tunniksi luistelemaan taas läheiseen puistoon, oli todella kaunis keli - aurinko paistoi ja lumi kimmelsi.

Illalla oli yksi luento luentosarjassa "Last Lecture on Earth". Kyseessä on siis simppeli periaate: annetaan tehtäväksi tietyille Queensin proffille (eri tiedekunnista) pitää luento, joka olisi viimeinen jonka he maan päällä pitävät. Tänään oli Queens School of Business vuorossa ja proffa Ken Wong. Täytyy sanoa että en ole aikoihin kuunnellut 1 1/2 h saman ihmisen puhetta niin mielenkiinnolla. Hän oli todella hyvä. Aihe ei ollut mitenkään erikoinen , vaan tärkeitä elämänviisauksia. Mutta hän kertoi niistä hauskojen tarinoiden avulla ja sai ainakin minut miettimään asioita :) Hän kertoi mm. tärkeitä asiota parisuhteesta ja mitkä asiat todella merkitsevät. Voin joskus niitä valoittaa teillekkin mutta nyt on liian väsy :) Todella hyvä luento siis!

Nyt onkin aika mennä nukkumaan jo :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit!