lauantai 24. tammikuuta 2009

Voihan pottu..

Perjantai illalla pieni tyttö talsii illalla kavereidensa kanssa lattaribileisiin. Tällä pienellä tytöllä oli oikeen mukavaa bileissä viiniä nauttiessa ja hyvää musiikkia kuunnellessa. Sitten pientä tytöntylleröä rupesi väsyttämään joten hän totesi että lähtee talsimaan kotiin. Tyttö tuli kotiin siinä yhden maissa ja myhäili itsekseen että kerrankin saa nukkua huomenaamulla. Herätyskellon hän laittoi laittoi soimaan klo.10.30, sitten voisikin jo herätä.

Tyttö herää ihanaan auringonpaisteeseen ja myhäilee tyytyväisenä, katsoo kelloa ja toteaa sen olevan kahdeksan aamulla. Siis kello kahdeksan lauantai aamuna!
Unta pipoon uudestaan..
Seuraavan kerran kun hän herää ja katsoo kelloa uudestaan oli kello tunnin enemmän. Siis yhdeksän LAUANTAI aamuna. Voihan pottu. Tyttö nousi sängystä ja totesi ettei tästä tule mitään..

Joo, siis voihan pottu. Kerrankin on mahdollisuus nukkua pitkään niin mä kukun hereillä jo kello yhdeksän. Argh...

Hyviä uutisia kantautui Suomesta, että meidän molemmat karvapallerot olivat menestyneet hyvin näyttelyssä vaikka tuomari oli ollut ihan tosi tiukka! Jee, hyvä Marski ja Urho! Sekä tietenkän ihanat kaverit jotka olivat esittäneet nämä karvapallerot!

Hmm..mitäköhän sitä sitten nyt tekisi kun on jo hereillä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit!