maanantai 22. maaliskuuta 2010

Kaunis keväinen viikonloppu!

Heips!

Olipa ihana viikonloppu! Ensinnäkin säät suosivat meitä, oli aivan mahtavan aurinkoinen keli ja ihanaa muutenkin.

Perjantaina tavattiin Couch Surfing ihmisiä taas ja istuttiin iltaa yhden heidän kodissaan. Oli mukava ja leppoisa ilta, kotiin mentiin kaupungin parhaan pizzerian kautta! Pizzerian omistaja oli ilmeisesti joku Suomi-fani koska saatiin ilmaset juotavat messiin!

Lauantaina oli myös ihan mieletön keli ja käytiin kaupungilla kävelemässä ja ihmettelemässä :) Nappasin tälläisen kuvan yhden talon etupihasta kun noi krookuset oli vallannut sen kokonaan. Ihanan näköistä!


Lauantaina oli myös niin kaunis ja aurinkoinen ilma, että päätettiin käydä avaamassa terassikausi ja nautittiin yhdet drinksut Bar Revolutionissa.Hyvä ilma, parempi mieli :)


Illalla käytiin porukalla syömässä Wild Boar nimisessä paikassa ja nautittiin illasta mukavassa seurassa :)

Sunnuntai valkeni taas niin aurinkoisena että päätetiin syödä meidän creppi brunssi meidän puutarhassa. Oli hieman ihanaa :) Auringossa oli parhaillaan varmaan sellainen 15 C lämmintä!
Iltapäiväksi taivas hieman tummeni mutta se ei menoa haitannut! Lähdetiin pelaa minigolfia, Aberdeenin rantaa sellaiseen amusement-centeriin, jossa oli 18-reikäinen adventure minigolf rata. Pelin jälkeen tuhlatiin kaikki pienet pennosemme kaikkiin hauskoihin pelilaitteisiin, kuten ilmakiekkoon :)Illalla mentiin katsomaan Aberdeen University Dance Societyn Annual Dance Showcase. Eli kaikki tanssi societyt oli tehnyt omat esityksensä, mukana oli esim. flamencoa, vatsatanssia, hip hoppia ja nykytanssia.
Oli ihan mieletön show, ja tuli hirvee himo alkaa itse harrastamaan tanssia myös. 


Kaikenkaikkiaan siis todella hauska ja tapahtumarikas viikonloppu!

Nyt on kolme päivää jäljellä ja me lähdetään kaverin kanssa Edinburghin kautta sitten Ranskaan. Ja 1,5 vko päässä olenkin jo Suomessa takaisin. Apua, pitää rupee miettimään pakkaamisia kohta. Kääk.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit!