keskiviikko 3. maaliskuuta 2010

Stoney

Heipparallaa!

Aamulla kulutin taas pari tuntia Nordic Politics-luennolla ja lupauduin huomisen tutoriaalilla kertoa jotain Helsinki- Sipoo kiistasta, koska "joo, joo, kyl mä tiiän siitä". Noh todellisuudes, piti soittaa isille, koska muistan vaan pääkohdat koko hommasta :) Mutta onneksi on isi joka tietää kaiken :)
Käytiin lounallaa kavereiden kanssa "elämäntapa hörhöjen" paikassa eli University Chaplaincyssä, jossa saa maukkaan keiton ja toastin vaan £ 1,60 !

Kaveri oli saanut vierailijan Suomesta paikalle, joten lähdettiin iltapäivällä käymään Stonehavenissa, eli kavereiden kesken "Stoneyssa". Stonehaven on pieni kaupunki, noin 30 min bussimatkan päässä Aberdeenistä. Se näyttää oikeen tyypilliseltä kalastajakylältä ja on mitä viehättävin. Kesällä paikka on varmasti upea! Tänään oli aivan mahtava sää ( I know, 3rd day in a row!!), joten nautimme auringon paisteesta ja kävelimme Stonehavenin rantaa pitkin. Kaupungin ulkopuolella kukkulla sijaitsee Dunnotar Castlen rauniot ja niitä suuntasimmekin katsomaan.
Tässä siis muutama kuva alkuun itse Stonehavenista.



 
 

 Tälläinen kyltti löytyi sen polun alusta, josta pitää kiivetä sinne Dunnotar linnaan.. Luuletteko että noudatettiin tätä kehotusta? Niin, sitä minäkin :)



Stonehaven ylhäältä katsottuna..






Dunnottar Castle






Palattuamme takaisin kaupunkiin, bongasimme tälläisen kyltin..


joten olihan sitä Deep Fried Mars Bar pakko maistaa :D Ja ihan hyvää oli vaikka näytti epäilyttävältä..


Oli siis ihana päivä ja illalla oli väsy kun oli touhunut ulkona koko päivän. Mitä tosin ei uskoisi nyt, since kello on jo melkeen 12, ja mä olen vielä hereillä :)

1 kommentti:

  1. Heips

    aivan ihania kuvia!Kyllä teillä on ollut mukava päivä - näyttää niin keväiseltä!

    VastaaPoista

Kiva kun kommentoit!