perjantai 19. maaliskuuta 2010

Voy a explotar

Eilinen meni kuin siivillä!

Ja nyt mut saa sitten virallisesti passittaa jonnekin konitohtorille! Tein nimittäin eilen mun Nordic Politics esseetä ja siinä on nyt yli 800 sanaa ( /5000). Ja deadline on siis 2 VIIKKOA pääsiäisloman JÄLKEEN! Tätä ei ole kyllä koskaan tapahtunut. Historiallinen hetki! Totuuden nimissä, tota esseetä on hauska tehdä (huomaatteko sen konitohtorin tarpeen?).
Kävin tapaa myös kurssin proffaa, kyselemässä siltä paria juttua ja se antoi vielä lisää ideoita ja hyödyllistä tietoa.

Täällä on nyt ollut meneillään Latin American Film Festival meneillään. Joten mentiin katsomaan meksikolaista filmiä nimeltä Voy a explotar. Se oli ihan hyvä, vaikka loppu ei ollutkaan mikään happy ending :) Mutta siinä oli tosi hauskojakin kohtia, ettei tarvinnut ihan kokoajan synkistellä :)


Leffassa tavatiin sit yhden kaverin tuttu, joka oli järkännyt nyt Couch Surfing (niille jotka ei tiedä tästä mitään, googlatkaa, mä en vaan jaksa nyt selittää :)) tapaamisen, eli siellä oli porukkaa jotka kuuluivat tuohon Aberdeenin Couch surffaajiin. Noh, päätettiin lähteä sitten niiden mukaan yhteen pubiin, jotta saataisiin mahdollisuus tutustua muihin couch surfing-ihmisiin. Paikalla oli enemmän porukkaa kun ajattelin (noh, ehkä yli 10) ja kaikki oli tosi mukavia. Ja tietenkin taas monta eri kansallisuuttaa pöydässä :) Oli tosi mukava ilta!!

Tänään olen käynyt salilla, nyt pitäisi kipaista suihkuun ja sit salille. Illalla olis vuorossa jonkinlaiset juhlat ja saan myös vierailijan tänne viikonlopuksi.

Mukavaa viikonloppua kaikille!

1 kommentti:

  1. Tää päivä se oli.. siis tää leffa kun tavattiin Nico :D Eli siis 18.3.2012, torstai. Hehe.

    VastaaPoista

Kiva kun kommentoit!