perjantai 26. maaliskuuta 2010

Lyon/ Day 1

Heippa!!

Saavuttiin eilen siis Ranskaan, mukavasti ja kätevästi Easyjetillä. Lentokoneesta ulos astuessa meitä tervehti lämmin tuuli, ihanaa!
Otettiin bussi keskustaan, ja tavattiin meidän ihana ystävä melkein 2 vuoden tauon jälkeen. Ja kaikki oli entisellään <3 Juttu lensi aivan yhtä hyvin kuin ennekin, tuntuu että ei oltaisi oltu erossa päivääkään!
Vietiin kaikki kassit ja nyssykät suoraan Krissen kämpille, johon muuten rakastuin heti. Ihana asunto, jossa oli söpö pieni parveke. Eka yö oltiin varattu yö hotellista, koska Krissen kämppiksellä oli perjantai aamuna tärkeä tentti. Vietiin osa kamoista hotelliin ja chekattiin itsemme sisään.
Mentiin takaisin Krissen kämpille ja nautittiin ranskalaisittain viinilasilliset :)
Illaksi mentiin syömään mahtavaan buffaan! Sun piti vaan ostaa jotain juotavaa ja sait syödä ilmaiseksi niin paljon kun halusit! Ihan mahtava paikka :)

Lyon vaikuttaa ensinäkemältä todella ihanalta ja söpöltä kaupungilta, mutta parasta tietenkin on nähdä taas rakasta ystävää! 

Pidettiin aikainen ilta, koska kaikki oli aika väsyneitä kun oltiin saatu masumme täyteen ja kertoiltua tärkeimmät kuulumiset. Mentiinkin kaverin kanssa takaisin hotelliin ja nukuttiin sitten 12 h - mummot :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit!