perjantai 26. maaliskuuta 2010

Lyon/Day 2

Hola!

Eka virallinen aamu herättiin siis hotellista, sellasten 12 h yöunien jälkeen - ihanaa :)

Mentiin aamupalalle aivan ihanaan leipomo/kahvilaan, jossa söin ihanan Pain au Chocolat, eli sellaisen pullan jossa oli suklaasuoni sisällä. Jos mä asuisin täällä, niin mä lihoisin yhdeksi isoksi pullaksi :)

Lähdettiin siitä sitten metrolla kaverin luokse ja nautittiin rauhallisesta aamusta. Koko loman tarkoitus on vaan rentoutua ja ei stressata turhasta!
Joten lähdettiin kävelemään keskustaan ja vaan käveltiin,käveltiin ja käveltiin vähän lisää.
Lounas syötiin aivan ihanassa, todella tyypillisessä ranskalaisessa ravintolassa, ja nautittiin Persikka-oluet, hieman ehkä oudon makuista mutta hyvää. Ravintolakin oli niin söpö että!
Jatkettiin kävelyä Lyonin vanhaan kaupunkiin, jossa mentiin nauttimaan ihanat maustetut kaakaot. Rakastan kyllä vanhoja kaupungin osia ympäri maailmaa - ne ovat aina yhtä ihastuttavia. Periaatteessa päivä kului kävellessä ja syödessä :) My type of holiday!

Sää suosi meitä ja kamera on täynnä auringonpaisteisia kuvia! Aivan ihana aurinkoinen keli! Kaiken kävelyn jälkeen mentiin vielä nauttimaan ranskalaisittain viinilasilliset yhteen jokilaivaan - täydellinen päivä.

Nyt illalla kokattiin ihana illallinen yhdessä ja ollaan juoruttu 2 vuoden edestä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit!