sunnuntai 19. syyskuuta 2010

Hawkeyethenoo

Kuka arvaa kauanko mulla meni et opin sanomaan tuon otsikossa olevan sanan oikein?

Majailen talla hetkella Troonissa, selittaa skandien puuttumisen siis :) Oltiin eilen yhdessa tapahtumassa jossa olen kauan jo halunnut kayda ja nyt vihdoin voin tikata sen pois mun to do-listalta. Nimittain laukkakisoissa.

Kyseessa oli jokavuotinen Ayr Gold Cup laukkakisa joka kestaa 3 paivaa. Oli ihan mielettoman kiva paiva!
Ihmiset olivat hirvean hienosti pukeutuneita (vaikka joukossa oli toki myos niita mielenkiintoisia britti-virityksia) ja tunnelma upea. Yhteensa paivan aikana nahtiin viisi eri lahtoa ja yksi niista oli sitten tama Gold Cup, eli paalahto. Hawkeyethenoo oli ennakkosuosikki, mina pistin vedon Redfordille ja kappas vain, voitin £ 15!!

Taytyy kylla sanoa etta oli upea kokemus ja hauskaa oli. Jotta paluu Skotlantiin olisi onnistunut, piti pistaa yhdet chips & cheeset poskeen ja nauttia tolkillinen Irn-Bruta. Feels good to be back.


Tanaan olisi tarkoitus menna futismatsiin: Kilmarnock - Celtics. Kilmarnockiahan valmentaa nyt suomalainen valmentaja ja loytyyhan joukkuueesta myos yksi Eremenkon veljeksista.

Kuvia laukkakisoista seuraa perassa, stay tuned ;)

1 kommentti:

  1. Loistavaa - well done - nyt minulla on taas aamulukemista ja kaikki on mallillaan! Oli ihanaa kun olit kotona - mutta äidillä ei lukemista .
    Nauti

    VastaaPoista

Kiva kun kommentoit!