torstai 30. syyskuuta 2010

Eat Love Live (be depressed 'cause of the weather)

Käytiin eilen syömässä söpössä Giraffe nimisessä ravintolassa jossa ylhäällä mainitut kolme sanaa toimivat mottona (sadelisäys on kenenkäs muunkaan käsialaa kuin allekirjoittaneen). Toimii muutenkin hyvin päivän toiseen teemaan joka oli

Eat  Pray  Love

Käytiin siis kaverin kanssa katsomassa viime perjaintaina ensi-iltansa saanut leffa, pääosissa Julia Roberts ja Javier Bardem. Olen itse lukenut kirjan, joka sekin oli ihan hyvä mutta...ei loistava. Kirjahan on jaettu nimensä mukaisesti kolmeen osaan ja varsinkin keskimmäinen osa meni aika yli meikäläisen hilseen välillä. Ehkä en ole vaan tarpeeksi hengellinen ihminen (toisaalta rukoilen säännöllisesti että näen edes joskus vielä auringonpaisteen).
Leffa oli kuitenkin kiva, sai vaan aikaiseksi kauhean matkustuskuumeen.

Tyypilliseen Skotti-tapaan, täällä oli pieni vedenpaisumus eilen. Tosin sana pienoinen on understatement. Jotkut typerät turistioppaat ja maantiedon kirjat aina väittävät että Glasgow on Skotlannin sateisin paikka ja Aberdeen aurinkoisin. Hevonkukkua sanon minä. Glasgowssa aina paistaa aurinko kun olen siellä (ja hei, olen viettänyt aika monta viikonloppua kyseisessä kaupungissa). Aberdeenissä sataa aina. AINA.
Noh, seuraavan kerran kun sataa otan kuvan mun supertyylikkäästä sadeasusta!

Tänään on ollut aika hiljasta, kävin kaupungilla piipahtamassa ja käytiin kaverin kanssa tyypillisellä maanantai siirretty torstai Tinderbox kahvilla. Rasberry Mocha Breeze and Chocolate Tray bake. Eilisen hyvitykseksi tänään on paistanut aurinko kirkkaalta taivaalta ja ollut muutenkin ihana keli.
Illalla tehtiin kaverin kanssa kerrankin OIKEATA ruokaa eli perus-suomalaista ruokaa: lihapullia ja keitettyjä perunoita. Oli muuten hyvää. Kannattais tehdä oikeata ruokaa useamminkin :)

Huomenna onkin viikonloppu jo! Vaikka periaatteessa tällä opiskeluaikataululla mun viikonloppu alkaa maanantaisin klo.16.00!

Kuva: weheartit.com
Ihania kuvia koko sivusto täynnä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit!