lauantai 25. syyskuuta 2010

It's good to be back!

Nyt ollaankin takaisin Skotlannissa. Kun bussi kaartoi kohti Aberdeenin keskustaa, tuntui kuin ettei olisi koskaan lähtenytkään. On kyllä tosi kiva fiilis olla takaisin, ihana nähdä taas kaikkia kavereita ja heti iltapäivällä tulikin pari kivaa juttua kalenteriin.

 "I have a feeling, that this year is gonna be a good year"

Eilen kävin tapaamassa mun Study Advisoria ja sain mun kurssit järjestykseen. Niitä onkin niin hurjan monta. 2 kurssia per termi, ja nyt tällä syyslukukaudella mulla on Diplomacy and Statecraft (ihanaa, olen odottanut sitä ekasta vuodesta lähtien!) ja sit disse. Eli mulla on 2 h koulua viikossa - aika naurettavaa. Pitää löytää työpaikka asap.
Näin tuttuja matkalla kampuksella ja kaikesta tuli tosi hyvä mieli!

Illalla kävin kavereiden kanssa katsomassa Angelina Jolien uuden toimintapätkän Salt. Sanoisin että aika paljon killing involved.

Tänään olen nauttinut rauhallisesta lauantai-aamusta, juoden ihanaa uutta teetä, jonka ostin maailman ihanimmasta kaupasta Whittardilta. Cranberry & Rasberry tea - yummy!


Nyt lähdenkin kaupungille ja illalla tiedossa kaverin synttärit!

Hauskaa viikonloppua!

1 kommentti:

  1. Ihanat purkit! I want!!
    Mun mielestä on aika raivostuttavaa, ku ei oo kunnolla kursseja. Mulla on sentään viisi täs jaksos, mut seki ei tunnu miltään... Mä ainakin sit laiskistun kokonaan.

    VastaaPoista

Kiva kun kommentoit!