torstai 9. syyskuuta 2010

"Can you push me?" "No"..."well, okey" I DIDN'T MEAN IT!

Terveiset aurinkoisesta Turkista! Nyt on saavuttu takaisin Suomen maankamaralle ja tuntuu että rusketus jäi Turkkiin (tai vaihtoehtoisesti lentokoneeseen).

Loman mielenkiintoisesta alkumatkasta huolimatta (yes, thanks to Finnair - you'll hear about it later) oli aivan ihanaa. Täydellistä. Aurinkoa, turkoosia vettä, lämpöä, rentoilua, pelailua ja nauttimista. Me like it.

Loma oli siis nimenomaan rentoutusloma - mitään ihmeellisimpää ei tapahtunut ja se olikin varmaan koko matkan ihanuus. Loman ainoa oikea aktiviteetti ja minkä takia kyseinen lomakohde ollaankin valittu oli siis golfin pelaaminen. Klo.6.30 herätykset eivät tietenkään olleet toivottavia kun lomasta oli kyse, mutta jos halusi pystyä pelaamaan ennen päivän tukahduttavinta kuumuutta, oli peli pakko startata jo kahdeksalta.

Pidän Turkista. Tosin Turkki 77 miljoonan asukkaan maana tarjoaakin hyvin erilaista maisemaa ja ihmistä, pidän siitä osasta Turkkia jossa olen käynyt. Kyllä, tiedän että se on turistikohde. Mutta ihmiset ovat silti ystävällisiä. Eivät liian ystävällisiä vaan juuri oikeita. Todella mukavia tyyppejä. Haave olisi päästä käymään Istanbulissa mutta vielä ei ole onnistunut (mutta joku päivä sitten).

Otsikko viittaa yhteen hauskaan tapahtumaan loman aikana. Eräänä päivänä kun olin aikana siinä katsellut kuinka lapsukaiset pomppii laiturilta mereen, päätin minäkin kokeilla. Noh, rohkeus ei ole enää samaa luokkaa kun 10 vuotta sitten, joten aikana mietittyä (oikeesti siinä kulu 10 min ja äiti kilju laiturilta et hyppää et saan tämän saakelin kuvan otettua) kysyin sitten Life Guardilta: "Can you push me, please?" Johon hän totesi "NO" ja sekuntia myöhemmin työnsi minut veteen..Meikäläinen huutaa vedestä kurkku suorana: " I didin't mean it!!". Sanomattakin selvää että äiti sai kuvan jossa olen jo molskahtanut veteen. Ei siinä auttanut kun hypätä uudestaan, tosin ilman life guardin apua tällä kertaa :)2 kommenttia:

  1. Toi kuva missä toi mummo tekee sitä "leipää" on ihan huippu, mutta vitsi ku siinä lukee saksaks :( Mut ei se mtn. Se leipää on ihan huippua. Mit käse oder mit kartoffeln.
    Niin niin, I miss Turkey.

    VastaaPoista
  2. Haha! Joo, munkin hyppääminen stadikan hyppytornista ei ollut niin hieno kuin ennen, kuulemma ei edes hyppy vaan "ett skutt". Nykyään on erilainen itsesuojeluvaisto kuin ennen.

    Mun kaveri Reeta, jonka tapasitte vappuna 09, lähti toissapäivänä vaihtoon Istanbuliin. Mäkin haluaisin käydä siellä :)TC destination?

    VastaaPoista

Kiva kun kommentoit!