tiistai 28. syyskuuta 2010

Paluu arkeen

Nopeasti on elämä taas asettunut uomiinsa. Suomessa kun on, niin se ei tunnu siltä "normaalilta arjelta", vaikka arkeahan sekin on, erinlaista vaan. Anyways, tämä arki täällä on sitä normaalia arkea mulle. Hyvin leppoisaa siis :)

Tosin itseasiassa tuntuu että on ollut kauheasti kaikkea kivaa tekemistä ja ohjelmaa, mikä on ollut kyllä todella mukavaa. Lauantaina vietettiin kaverin synttäreitä, sunnuntai meni leppoisissa tunnelmissa.
Eilen sitten ryhdistyin hieman ja päivä kuluikin erinäisiä asioita hoidellessa, kuten kirjaston skannerin kanssa tapellessa. Melkeen heitin sen skannerin jo yhdessä vaiheessa seinään, mutta kirjastotätien mulkaisut mun suuntaan eivät rohkaisseet minua.

Rakkautta on taas perinteiset Hub-lounaat ihan kavereiden kanssa - mikään ei piristä päivää paremmin kun nämä kunnon juorutuokiot.

Kävin myös hakemassa kurssimateriaalit politiikan laitokselta, ja sieltä sainkin sellaisen kiva "pienen ja kevyen" opuksen kannettavaksi mukaan..not. Neljältä olikin meikäläisen ensimmäinen ja ainut luento - Diplomacy and Statecraft. Vaikuttaa kyllä ihan mielenkiintoiselta kurssilta, proffankaan aksentti ei ole enää ihan niin paha kuin oli ensimmäiseltä vuodelta jäänyt mieleen.Illalla olikin vielä vuorossa Politics & International Relations societyn infotilaisuus ja social jälkeenpäin, jossa päästiin vihdoinkin kunnolla vaihtelemaan kuulumisia kavereiden kanssa.

Okei, EDIT. Kirjoitin tuon aikaisemman kappaleen tuosta Diplomacy & Statecraft kurssista ennen tämän päivän "tutoriaalia". Noh, en olekaan enää varma haluanko tehdä tuota kurssia. Se luennoitsija ei todellakaan ole mikään maailman helpoin ymmärtää ja koko tutoriaalin ajan ajatukset harhaivat vaan muualle.Hänen ajatuksestaan on tosi vaikea päästä kiinni, et voi olla että kurssia pitääkin vielä vaihtaa. After all, kuten kaveri sanoi, mulla on kuitenkin vaan yksi "oikea kurssi" joten I might as well enjoy it :)

Tänään on ollut melkoisen sateinen päivä, mutta pirityksenä toimi ihana lounas ihanien kavereiden kanssa (tuli ihan ykkösvuosi mieleen) Sports Villagessa.
Nyt nautitaankin tässä ihanat iltapäiväteet kaverin kanssa. Illalla tarkoitus kirjoitella ansioluetteloa ja miettiä sitä työpaikan hakua..hmm..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit!