sunnuntai 25. maaliskuuta 2012

Suomi-tunnelmia..





Loman aikana on tullut:

  • Ihmeteltyä suloista 8-viikkoista bordercollien pentua
  • Leivottua ja leivottua. Cupcakeseja ja whoopie-pies joista tuli amerikkalaisia versioita - nimittäin jättisuuria
  • Hieman kirottua tätä todella talvista säätä ja sitä että joudun pukemaan kunnon toppatakin päälle, vaikka onkin ollut kauniita kelejä että ihan aurinkolasitkin sai iskeä silmille! Silti kuulumiset Lontoon lämpimistä keleistä hieman ottaa päähän ;)
  • Pusuteltua oman karvakaverin kanssa joka ei onneksi näistä halimisista pane pahakseen. Tosin herran mielestä välillä kiinnitän liikaa huomiota läppäriini hänen sijaan. Sillon pistetään makuulleen läppärin viereen ja silmiin kunnon aneleva-katse. 
  • Ja tietysti käyty katsomassa tärkeitä lätkämatseja!
  • Nautittua maalaiselämästä ja totaalisesta hiljaisuudesta. Välillä se on tosin hieman pelottavaa nyt kun on tottunut kaupungin sykkeeseen.
  • Herättyä joka aamu seitsemältä kun ulkona on niin valoisaa ja en omaa verhoja huoneessani. Noh, ainakin saa paljon aikaiseksi päivän kuluessa. 
  • Fiilisteltyä tätä biisiä joka on nyt rantautunut Suomeen. Tähän biisiin liittyy hyviä muistoja eräistä laivabileistä Thamesin varrella ja upeasta Lontoon yöstä. Hyvän mielen biisi vaikken edes tiedä mitä siinä lauletaan ;) 

6 kommenttia:

  1. Oi ihana Suomi <3 Itse seuraan perässä ensi viikolla ja vietän kokonaisen kuukauden kotimaan landella. Ehkäpä tämä idylli taas tasapainottuu kunhan pääsen sinne pakkasiin ja arkirealismi iskee vasten kasvoja ;) Mutta nyt on ikävä. Ja palaan hetkeksi kotiin oikein hyvillä mielin.

    Mutta mitä näenkään? Sinä se et malttanut irrottautua kansainvälisyydestäsi koti-Suomessakaan vaan leivoit cup-cakeja ja macaroneja (tms)! Itselläni oli ensimmäisenä mielessä karjalanpiirakat, äiskän makaronilaatikko, ruisleipä Oltermannilla ja Pandan lakut :) Tosin viimeistä en aio kokeilla vääntää itse vaan käväisen lähikaupan kautta. (ah, lähikauppa! Niitä onkin kaivattu näiden valtavien brittisupermarkettien rinnalla)

    Mukavaa Suomen loman jatkoa sinulle! Älä murehdi, kyllä sinä vielä Lontooseen palaat ja sitten ikävöit Suomeen. Nauti nyt kun vielä voit ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa Suomi-lomaa sullekin sit! Kuukaudessa ehtii jo paljon! Ja varmaan lumetkin ehtii sulamaan jo siinä ajassa ;)

      Haha, mä en ole koskaan välittänyt ihan hirveesti suomalaisista perinneruuista, paitsi tietysti Fazerin sinisestä jos sen voi laskea :D Ja nyt piti nimenomaan päästä testaamaan uuusia reseptejä, luulen että karjanapiirakoiden tekemiseen mun taidot ja kärsivällisyys ei riittäisi ;)

      Ja kiitoksia, kyllähän tästä nautitaan, sää on onneksi vaan pieni osa elämää, mutta josta täytyy aina asianmukaisesti välillä valittaa :)

      Poista
  2. Ihanan näköisiä herkkuja. Ajattelin jo hetken, että teillä on uusi koira! :)
    p.s. Ai se eu te pego rantautui Suomeen jo viime vuoden puolella ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oonkin aina ollut vähän jälkeenjäänyt näissä musa-jutuissa :D
      Ja voi vitsit, oliskin ihanaa/kamalaa jos täällä olis pentu koheltamassa!

      Poista
  3. Piti oikein "googlailla"... http://www.youtube.com/watch?v=wGcOYVT1qdE
    Löytyi myös muutama englanniksi laulettu versio, mutta ne kuullosti todella typerälle. Joskus on parempi ettei tiedä mitä lauletaan. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kääk, kauhee varsinkin toi alku :D Joo, ehkä parempi ettei tiedä mitä lauletaan, kuulostaa paremmalta silleen ;)

      Poista

Kiva kun kommentoit!