sunnuntai 6. toukokuuta 2012

Kesä on kohta täällä!

Tiedättekö, tajusin juuri etten ole tehnyt jokavuotuista kesäpostausta!! Joka kevät olen tehnyt siis ainakin yhden (yleensä useamman) postauksen jossa haikailen ihanan kesän perään..ja nyt ollaan jo toukokuussa ja en ole sellaista tehnyt (ellei vanhentuminen aiheuttanut todellista muistihäiriötä). Olen tehnyt oman analyysini tästä. Nimittäin olen ollut niin äärimmäisen tyytyväinen elämääni etten ole turhaa edes haikaillut kesän perään (ja sitä fiilistä kuinka kesällä kaikki on paremmin). Kun nyt on jo kaikki hyvin, vaikka keli on kamala ja tentteihin täytyy opiskella. Kuitenkin, koska perinteistä täytyy pitää kiinni, on tässä oma kesäpostaukseni.

Valitettavasti omat kesäkuvani odottavat vielä pelastamista vanhalta, kosahtaneelta läppäriltäni, joten käytetään tällä kertaa lainakuvia.

Suunnitelmiin tälle kesälle kuuluu siis..

Viettää työntäyteinen kesäkuu Lontoossa. Viimeinen tentti on vasta 12.kesäkuuta mutta onneksi sen jälkeen on vielä pari viikkoa aikaa nauttia Lontoon kesästä (ja yrittää saada lopputyö siihen kondikseen ettei tartte enää omaa advisoria konsultoida). Tämä tarkoittaakin että ekaa kertaa pitkään aikaan tulen viettämään juhannuksen poissa Suomesta..


Nähdä ja kokea uusia paikkoja. Eksyä tuntemattomille kaduille, nauttia vieraasta kulttuurista ja palata taas uusia kokemuksia rikkaampana..


Virittää taas riippukeino tuttuun paikkaansa (ei valitettavasti ihan tollaisiin maisemiin) ja syventyä hyvän kirjan pariin..


Pikniköidä Lontoon puistossa hyvien ystävien seurassa.Toivottavasti vaan kelit paranee tästä pian, muuten voi olla pikniköinti hieman märkää..


Istua katukahvilaan nauttimaan ihmisvilinästä ja täydellistä kahvista, hyvän kirjan kanssa luonnollisesti. Rakastan tätä, voin uppoutua johonkin kirjaan tuntikausiksi ja sulkea koko muun maailman ulkopuolelle..


Viettää hetken aikaa mökillä rakkaiden isovanhempien kanssa (tosin tää vaatii vielä kutsun..saanko tulla mummi ja ukki?).


Viettää kiireettömiä kesäaamuja nauttien aamupalasta (auringonpaisteessa) terassilla Hesaria lukien..


Nauttia kesän syvimmästä olemuksesta mikä se ikinä onkaan :)


Tärkein tehtävä tälle kesälle on kuitenkin lopputyön kirjoitus. Palautuspäivä on 1.syyskuuta ja siihen mennessä se pitää saada kunnialla valmiiksi jotta toivon mukaan sitten valmistun marras/joulukuussa. Joten senhän parissa se kesä sujuu rattoisasti!

Onko kukaan muu jo tehnyt kesäsuunnitelmia?


Kaikki kuvat: http://classy-in-the-city.tumblr.com/

6 kommenttia:

 1. Aah, mäkin haluan haaveilla ihanasta kesästä. Mun kesä taitaa vaan olla aika suunniteltu jo: töitä, töitä ja töitä. No, ainakin lämpöä vissiin riittää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, sullahan on tulossa ihan mahtava kesä! Ja mun nää kaikki listan jutut on sellaisia jotka tulee nimenomaan töiden lisäksi ;)

   Poista
 2. Melko samanlaiset kesäsuunnitelmat, lopputyön palautuspäivä 3. syyskuuta.. Mutta kolmen viikon Suomen reissu on onneks jo varattu heinä-elokuun vaihteeseen, jos se vaikka motivois saamaan suurimman osan lopputyöstä valmiiks jo heinäkuun loppuun mennessä...ehkä...! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, joo mulla on kans suuret suunnitelmat et jos saisin sen reippaasti tehtyä, mutta jotenkin epäilen että niin ei tule käymään :D Mutta tsemppiä meille yrityksissä!

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kannattaa tsekata toi Classy in the City-sivusto jos se ei ole vielä tuttu. Siellä on aivan ihania kuvia!!

   Poista

Kiva kun kommentoit!