perjantai 25. toukokuuta 2012

Summer in the city

Tällä hetkellä toivon että mun elämä koostuisi pelkästään:

Hengailuista kavereiden kanssa auringon porottaessa pilvettömältä taivaalta..Jokapäiväisen jäätelön ostamisesta suloisesta jäätelöautosta (nää muuten pitää aivan järkyttävää mekkalaa)..


Ihmetellessä kuinka sää muuttuukin harmaasta ja sumuisesta, kauniiksi ja aurinkoiseksi muutaman tunnin aikana (kuva otettu klo.7.45 aamulla)..Kuka bongaa St.Paulin tuolta sumun keskeltä?


Ja tietysti niistä puistonhengailuista mansikoiden kera!


Oikeasti elämä koostuu kuitenkin tällä hetkellä:


Tenttiin luvuista (onneksi ekat tentit on jo ensi viikolla)..


Ja yömyöhään kirjastolla notkumisesta, tässä ollaan just lähdössä kirjastolta siinä kymmenen aikaan illalla..


Noh, lopussa kiitos (toivon mukaan) seisoo jos jaksaa olla vielä hetken ahkera opiskelija..

Oikeasti mulla ei ole kyllä mitään valitettavaa, niinkin hassulta kun se tuntuu sanoa, on tällä hetkellä tosi kivaa! Saan opiskella vieritysten ihanien kavereiden kanssa ja tauoilla nautitaan sitten kunnolla tästä säästä. Sen lisäksi on ihanaa kun elämässä on säännöllinen rutiini jonka mukaan mennään, vaikka se on valitettavasti tuonut mukanaan epäterveelliset elämäntavat (nim. söin juuri "stressiin" kaksi isoa kuppikakkua, oli muuten hyviä). Kavereiden kanssa on mukava opiskella, jos viettäisin päivät pitkät omassa huoneessani (joka on sen ruhtinaalliset 8 neliötä) tulisin hulluksi päivässä. Sen lisäksi itseänikin motivoi kun näen kuinka kaikki muut puurtavat ahkeraan. Ja kuten sanottu, ensi viikolla onkin ensimmäiset tentit. Ja tänään palautin viimeisen esseeni, joten aika kiva tunne. Vaikka viikonloppu menee luultavasti panikoidessa siitä kuinka EN OSAA/MUISTA/HALLITSE SITTEN YHTÄÄN MITÄÄN!

Käsi ylös kuinka monella tulee jo korvista ulos nämä samaiset kirjoitukset tentteihin luvusta? Jeps, niin mullakin. Valitettavasti ne tulee jatkumaan kuitenkin vielä hetken.. ;)

Hauskaa ja aurinkoista viikonloppua!!

7 kommenttia:

 1. Mä bongasin palasen starbucksin frappuccino-kupista ;) Kohta pääset nauttimaan kesästä ihan täysin rinnoin. Oon aika kade. Tsemppiä lukemisiin, in the meantime.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi vitsit, mä jouduin oikeen syynäämäl syynäämään et mistä sä bongasit sen frappucino-kupin - kyl sul on tarkat silmät ;)
   Kiitoksia, olo helpottaa heti varmaan näiden kahden ekan tentin jälkeen jotka on ne vaikeimmat..ja sit pääsen viettää kesän dissen parissa joka vielä odottaa punaista lankaansa :)

   Poista
 2. Oot kyllä ihailtavan ahkera! Tsemppiä kovasti loppurutistukseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paljon kiitoksia, kaikki tsempit kyllä tarvitaan :) Ja yritys olla ahkera on kova, välillä se onnistuu paremmin, välillä huonommin ;)

   Poista
 3. Hauska tuo "onneksi eka tentti on jo ensi viikolla", mutta ymmärrän kyllä täsmälleen mitä tarkoitat! Olen muuten kanssa ihan hirveä stressisyöjä, onneksi viime aikoina syvään hengittely on useimmiten riittänyt :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Mitä nopeammin ne on alta pois, the better :) Varsinkin tuntuu että olen kuluttanut jo niiiin paljon aikaa kirjastolla!
   Ehkä munkin pitäis kokeilla tuota syvään hengittelyä, varsinkin näin kesäaikaan se ei tuo yhtä tuhoisia seurauksia kropalle kuin tuo kuppikakkujen mussuttelu :D

   Poista

Kiva kun kommentoit!