torstai 10. toukokuuta 2012

No lätkää tietty!

Lätkän MM-kisoja ollaan täällä Lontoon päässä seurattu enemmän tai vähemmän ahkerasti. Jotkut pelit (kuten tämänpäiväinen matsi) jää näkemättä tentteihin luvun seurauksena, mutta esim. huomenna olisi tarkoitus mennä katsomaan FIN-CAN pubiin. West Kensingtonissa nimittäin on pubi joka näyttää Suomen pelit ja vielä suomenkielisellä selostuksella (eli Mertaranta!!). Ja kun saan vielä kaverin kylään tänään, on hyvä lähteä sinne kannustamaan Suomi voittoon! Muuten olen katsonut pelejä Youtuben-viralliselta MM-kiekko kanavalta, joka on muuten ihan hyvä paitsi että selostaja on aivan aneeminen laiskiainen. Paitsi nyt just luin uutisista että Youtubestakaan ei näy enää matsit livenä vaan 30 min viiveellä. Sanonko mitä...

Kuitenkin MM-lätkän kunniaksi, tässä muutama video jotka löysin youtubesta jotka saa mun kansallistunteen nousemaan ihan uusiin sfääreihin.

Teppo Numminen Torinon 2006 finaalipelin häviön jälkeen. Yks kaveri oli linkannut tän Facessa ja katsoin tän kirjastossa. Hyvä etten ruvennut itkee.



Ja tietysti Granlundin ilmaveivi viime vuodelta. Ei ole MM-lätkä oikeaa lätkää jos Mertaranta ei selosta.



Ja koska voitto ei ole tärkeintä vaan vastustajan täydellinen nyöryyttäminen, tässä klassikonäyte viime vuodelta. Muistan kun katottiin finaali viime vuonna vasta myöhään yöllä kun illalla oltiin oltu päättäjäistansseissa. Ja pistettiin puhelimet kiinni ja nettiä ei katottu. Ja kolmen aikaa yöllä kiljuttiin Annikan kanssa täyttä kurkkua kun tajuttiin että Suomi oli maailmanmestari. Kämppikset ei varmaan saaneet unta enää. Tapahtumasta on olemassa myös videomateriaalia jossa ei niinkään paljon näy, mutta kuuluu senkin edestä :)



Nyt kuitenkin lätkätunnelmista takaisin kansanmurha-esseen pariin, kannustetaan pojat voittoon niin tänään kuin huomennakin!


6 kommenttia:

 1. Hei! Mikä pubi on kyseessä?

  Ajattelin itsekin lähteä tänään katsomaan lätkää ja suomenkielinen selostus olis kyllä mahtava!

  Kävin katsomassa Suomi-Sveitsi pelin Sports Cafessa Piccadilly Circuksen lähellä, mutta valitettavasti ilman ääntä...

  Inka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heips, se on sellainen kuin Famous Three Kings West Kensingtonissa (W14 9NL). Tässä on linkki FB- eventiin jossa löytyy kans tarkat osoitetiedot:

   https://www.facebook.com/events/351724971558469/

   Kyllä se selostus tekee paljon, ei ole Mertsin voittanutta :)

   Ehkä nähdään tänään siis siellä :)

   Poista
 2. Jumituin kattoo videoita varmaan tunniks.. <3

  VastaaPoista
 3. Me ollaan jarjestetty taalla Nykissa kaikkien Suomimatsien katselu paikallisessa pubissa suomalaisella selostuksella! En ole koskaan valittanyt jaakiekosta, mutta jotenkin kummasti kun on poissa Suomesta niin kaikki suomalainen alkaa kiinnostamaan....

  Hauskaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se kyllä lisää vielä oikeen sitä suomifiilistä kun pääsee katsoo matseja pubeissa jossain ulkomailla, siinä tulee aika hyvä yhteishenki :)
   Tääl Lontoos oli pubi eilen ihan täynnä ja tosi mahtava fiilis vaikka peli päättyikin loppuenlopuksi huonosti...

   Hauskaa viikonloppua sinne myös!

   Poista

Kiva kun kommentoit!